Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ейрбнб проекрасно працює для цього. Вони попереджають що після вашого переїзду до постійного місця перебування треба їм буде повідомити вашу нову адресу
-
Мої ніхто не забирав. Ви маєте повне право як мінімум поцікавитись, як максимум не віддати їх
-
Спочатку тільки SIN
-
Ребята, подскажите, Sin number в Торонто делать если в Service Canada - за сколько лущён приехать, чтобы хоть норм очередь занять? Подскажите пожалуйста. А то мы припорошишь с детьми в 12, а тут капец уже 😅 Или если онлайн, то как долго ждать? И какая процедура?
-
Тим паче. Тут не так все грусно) проблема бейзмента тільки відсутність вікон (це підвал). Але облаштований зазвичай норм. Я жила в різних поки ходила в англ школу, приблизно місяці 4 знімала бейзмент на еірбнб. І нічо) Потім як трохі кредитної історії з’явиться - можна щось і краще пошукати) В цілому дивіться по свойому грошовому стані, якщо в етобіко не знайдете - розгляньте інші райони. В етобіко наразі мабудь найдорожча оренда (бо всі українці туди і їдуть)
-
Я жила в интерантах и общагах , квартирах с 2008г не боюсь соаренды❤️
-
В цілому проблема Торонто і Ванкувера тільки в ціні на житло. Що вона тут надзавищенна із-за великого напливу іммігрантів (не тільки українців:) ) Тобто ту ж однушку вже в Оттаві можна взяти за 1200-1300, а Торонто тільки бейзмент. Але я знаю що люди і в безменті норм живуть, і я жила коли приїхала в безйзменті)
-
Вообще ни по одной стране не рассчитывала на помощь государства и выплаты, ток на раб визу) дякую))
-
Просто треба думати як на то всьо дивитись. Просто треба розраховувати на себе, держава тут мало чим допоможе. З житлом дійсно трохі криза, але це також залежить від рівня комфорту, хотілок і в цілому кількості ваших грошей По роботі те саме. Наразі роботу знайти складно навіть місцевим. Все просто - багато вакансій але корпорації після ковіду хочуть платити мізєр, а спеціалісти за мізєр не хочуть робити. От і замкнуте коло виходить. Але це реально Мій чоловік місцевий з опитом роботи 4+ років. Роботу шукали десь 3 місяці. Бо інтервью процес на нормальні вакансії займає місяць в середньому (!) І це не скажу шо в нас були дуже завищені зарплатні очікування) Але хто шукає той знайде, просто треба пахати.
-
Не слухайте диванних експертів. Якщо колись планували саме в Канаду, то саме зараз у вас є шанс втілювати мрію. Важко буде звичайно. Ви починаєте нове життя з нуля. Але якщо маєте мету та ідеї, через два три роки, у вас є шанс бути саксесфул частиною цього суспільства.
-