Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Тим паче. Тут не так все грусно) проблема бейзмента тільки відсутність вікон (це підвал). Але облаштований зазвичай норм. Я жила в різних поки ходила в англ школу, приблизно місяці 4 знімала бейзмент на еірбнб. І нічо) Потім як трохі кредитної історії з’явиться - можна щось і краще пошукати) В цілому дивіться по свойому грошовому стані, якщо в етобіко не знайдете - розгляньте інші райони. В етобіко наразі мабудь найдорожча оренда (бо всі українці туди і їдуть)
-
Я жила в интерантах и общагах , квартирах с 2008г не боюсь соаренды❤️
-
В цілому проблема Торонто і Ванкувера тільки в ціні на житло. Що вона тут надзавищенна із-за великого напливу іммігрантів (не тільки українців:) ) Тобто ту ж однушку вже в Оттаві можна взяти за 1200-1300, а Торонто тільки бейзмент. Але я знаю що люди і в безменті норм живуть, і я жила коли приїхала в безйзменті)
-
Вообще ни по одной стране не рассчитывала на помощь государства и выплаты, ток на раб визу) дякую))
-
Просто треба думати як на то всьо дивитись. Просто треба розраховувати на себе, держава тут мало чим допоможе. З житлом дійсно трохі криза, але це також залежить від рівня комфорту, хотілок і в цілому кількості ваших грошей По роботі те саме. Наразі роботу знайти складно навіть місцевим. Все просто - багато вакансій але корпорації після ковіду хочуть платити мізєр, а спеціалісти за мізєр не хочуть робити. От і замкнуте коло виходить. Але це реально Мій чоловік місцевий з опитом роботи 4+ років. Роботу шукали десь 3 місяці. Бо інтервью процес на нормальні вакансії займає місяць в середньому (!) І це не скажу шо в нас були дуже завищені зарплатні очікування) Але хто шукає той знайде, просто треба пахати.
-
Не слухайте диванних експертів. Якщо колись планували саме в Канаду, то саме зараз у вас є шанс втілювати мрію. Важко буде звичайно. Ви починаєте нове життя з нуля. Але якщо маєте мету та ідеї, через два три роки, у вас є шанс бути саксесфул частиною цього суспільства.
-
-
Блин ребята, я группы в фб начиталась прям ваще "позитив" такой с эффектом краба. Что ваще не суйтесь, деняк не заработаете, комнату не снимите, все тлен, куда прете, губу не раскатывайте дальше комнаты в зажопинске и вакансий посудомойки. Прям все так плохо? Я не айти, но около, еду в надежде что буду хвататься за все, но паралельно искать оффер от компаний игровых, а тут прям прочла и чето совсем настроение раскисло. Англ куцый в плане словарного запаса, говорю языком индуса ютубера но живенько ( в основном рабочие вопросы не проблема и все пучком, больше с бытовыми туго ибо не стыкалась, но не критично). Подушка маленькая но есть ( рассчитываю крыть предоплатой вместо кредитной истории). Скажите что не все так куево🙈 потому что мозг ловит диссонанс - если плохо- зачем так мучаться беднягам в Канаде тем более Торонто 🙈можно в ЛС, если мое сообщение выглядит призывом к спаму
-
Сумніваюся теж, але одна дівчина питала давно за хлопця свого. В нього теж лише у Дії було. Вони збиралися через консульство, або посольство отримати довідку, оскільки в дії є документ підтверджений. Проте не знаю, чи вийшло в них, чи ні. Не пам'ятаю її на жаль( можете пошукати в групі в цьому за словом "права", "Дія", "Дії". Або Ви теж можете якось через консульство України або посольство уточнити. 🤷🏻♂️
-
Скажіть а якщо права на Україні, тільки в Дії можу показати, то як податися на права, чи так можно?