Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня. Хто знає про абонементи до культурних подій, що можна придбати в бібліотеці? Чи вони існують? Що туди входить?
-
На инстаграм instagram.com/millington_tattoo?igshid=YmMyMTA2M2Y= Давай обсудим это в личных сообщениях!)
-
Так что подписывайся, скоро буду анонсировать даты)
-
Буду в Ванкувере осенью)))
-
Добрий день. Такаж сама історія бала, придбала трансформер, бо в мене не тільки дайсон не працював, то я вирішила витратити🫣 Взяла такий само як за посиланням, все працює, виглядає акуратно, але дуже важкий. Нажаль варіантів багато не буде, адже окрім вольт треба щоб вати теж були високі. www.amazon.ca/Voltage-Converter-2000W-Protection-Continuous/dp/B01NCU984W?pd_rd_w=EhXkP&content-id=amzn1.sym.fb61762c-e8c2-402e-aa93-080b70a16c59&pf_rd_p=fb61762c-e8c2-402e-aa93-080b70a16c59&pf_rd_r=YRSHXJJ9AXD86SKD5MZ6&pd_rd_wg=NpEjM&pd_rd_r=c69fd9fb-8394-44ec-93b2-2ff4a3f32f60&pd_rd_i=B01NCU984W&psc=1&ref_=pd_bap_m_rp_2_sc
-
Всем привет, Я писал ранее, что только недавно переехал в Торонто и сейчас нужны клиенты, цены очень приятные в сравнение в Торонто)🍁 instagram.com/millington_tattoo?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Ну по сути это ж можно и сделать с мультивизой. Ну подождать. Кто решит это сделать, тот сделает.... хотя это уже слишком...
-
Ого, офігіти
-
Це точно
-
Думаю в Німеччині теж довго, але це вже мої думки
-
Вы не угадаете. Просто ситуация каждый день меняется
-
Оно волнами. Я в апреле за 2 недели получила
-
Я ще вичитала, що саме в Польщі так довго, тому якщо хочете швидше, треба їхати, в Чехію наприклад, куди менше українців виїхало
-
Это про вклейку если foil less visa