Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Иногда
-
Как минимум это весело
-
Це виглядає як новий спалах срачу. Але це не моя війна, я його не підтримуваптиму, цей новий срач 🙂
-
А толку от этого срача она доказала посыл скриншота)
-
Я що помітив: люди не вміють сратися заради самого срача і істини. Перехід на особистості відбувається за лічені хвилини після початку срачу…
-
И цена в bnb подневная, с феврале такто 28 дней, а не 31 так что еще долларов сто-две плюс
-
Кринж про мужиков, тупой сексизм. Цена за кв на airbnb не финальная, добавляйте процентов 10-15 сверху налогов и комиссии, после перевода в канадский доллар будет ближе к 1500-2000 минимум за одну комнату. Если будет два человека, а не один еще чуть дороже
-
Шоб у клоунов был повод оскорбить за это)
-
Я кстати так и не понял посыл ее мува.
-
Реклама - Заборонена! На рахунок реклами в ЛС!
-
Я так и подумал когда увидел 100 сообщений))) сорян вдруг отвлек от чего то важного
-
Так не ищут рабочих
-
Почему?
-
Это скам?
-
Алоооо там евро))))
-
Доброго дня, я хлопець, мені 18 років Шукаю, кімнату, або когось з ким можна було б разом виниймати житло на короткий (1-2 місяці) або більш тривалий термін (+3 місяці) Можу заплатити за перший і останній місяць і маю документи на руках Дата поселення в будівлю цікавить 18-22 січня або 1 лютого Без домашніх тварин, а також без алергії до тварин. Я спокійний, ввічливий, люблю чистоту, не курю, не п'ю.
-
Всім доброго дня. Порекомендуйте будь ласка недорогого стоматолога в Торонто/Міссісага