Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ні, не повинно бути. На канадському сайті пишеться, що якщо ви знаходитесь в Польщі, або десь у ЄС, то місце отримання візи дивіться там то, якщо в Україні, то треба їхати в Польщу на біометрію. Хоча вже біометрію і у Львові приймають
-
В Канаді немає статусу захисту в Європі. Канада даёт вам швидке оформлення документів та дозвіл на роботу і небагато грошей. Це різні речі
-
Хоча думаю що фінансову теж можна
-
Привіт. Зареєструвалась в Польщі, і живу тут вже майже півроку, чекаю візу у Канаду. Так що думаю що можна. Чи ви про фінансову підтримку?
-
www.amazon.ca/SEYAS-Transformer-Converter-Overheat-Protection/dp/B099MSP9XC/ref=mp_s_a_1_4?crid=2XD9YTT51KIBO&keywords=transformator+110+to+220&qid=1658071074&sprefix=tranformato%2Caps%2C118&sr=8-4
-
Поищите трансформатор. Может будет работать.
-
Добрый день, может кто сталкивался? Фен дайсон не работает от розетки, с переходником. Может есть какие адаптеры? Или фен и выпрямитель можно выкинуть?😭
-
Привіт, я Соломія) роблю якісний та безпечний манікюр, з середини серпня працюватиму в Торонто, шукаю дівчат які хочуть ідеальне та довготривале покриття( гель лак , гель, нарощення) Ціна 50₴ За інформацією пиші в в приват або сторінка в інстаграм @nail_history.s