Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
запрещена работа с детьми, медицина, соц.сфера, ну и конечно проституция)))
-
Тоже интересно
-
Салют, кто бил тату в Торонто или владеет инфой, что по ценам и в каком салоне делали? Заранее спасибо
-
У вас есть пример ограничения? Как правило, запрещают учится и проституцию. Но это и так понятно
-
Всім доброго вечора! Підкажіть будь ласка таке питання, бо інфа різниться . Якщо біометрія здається, наприклад, в Німеччині. На візу сдати паспорти можно в будь якій країні? Чи все таки є якісь обмеження?
-
А как же медицинская сфера и общепита?
-
В work permit нет ограничений. Вы можете работать уже сейчас, если у Вас есть SIN
-
Там подробно указано как отвечать на вопросы.
-
Добрый день, я сделала, дней через 14 проверьте на сайте больнице статус, если уже submited, то вам нужно оформить через кабинет canada.ca новый work permit.
-
Ukraine immigration measures: Open work permits for Ukrainians and their family members - Canada.ca www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html#apply-canada
-
Усім привіт) Хто уже зняв обмеження з work permit? Можете поділитись досвідом, будь ласка🙏🏻 Я пройшла медогляд, а які подальші дії мають бути? Як мені отримати WP без обмежень ?) Буду дуже вдячна за допомогу!
-
SIN це як наш ІНН - податковий номер. Так, для відкриття рахунку потрібен СІН, паспорт, Я відкрила в TD - мене все влаштовує, додаток доволі зручний та зрозумілий, але потрібно буде змінити в Гугл аккаунті країну (інакше не дасть встановити додаток) Потрібно відкривати сейвінг(типу депозитного рахунку) та чекінг (дебетова картка), потім на основі цього відкривають кредитку. Ліміт на кредитці залежить від суми сейвінгу. Мінімальний ліміт 500дол., якщо кладете на сейвінг більше 2тис, то ліміт можуть зробити 1000
-
всем здравствуйте ! девочки кто ещё не нашёл своего мастера наращивания ресниц в Торонто ?) в личку плиз)
-
Хтось же це прописував з надією, що це має логіку🤷♂️ Колись шахраї були більш креативніше. Старалися. Дивували.
-
Всем добрый вечер) подскажите, пожалуйста, какой службой доставки лучше отправить паспорт на вклейку визы с Украины в Варшаву? Заранее спасибо)
-
Привет. Кто открыл счет в банке в Канаде? Какие документы нужны? И нужен ли SIN номер для открытия счета? И для чего этот SIN номер нужен?
-
Сидить собі такий саміт ООН, і думає як би витратити гроші. Головний посол такий каже:"А давайте будемо роздавати гроші через бота нової пошти в телеграмі!"🤩Так так, це так і працює.
-
Ага, я нещодавно отримав через цей бот допомогу від міжгалактичного сенату.🤦♂️
-
@yura_vodyaniy бро, контролюйте якось ботів, бо вже люди питають, чи це все правда.
-
Не панікуйте, люди спокійно приїжджають так без жодних проблем. В Канаді Вашим основним документом буде ворк перміт. А якщо Вам треба буде у відпустку:)) то вклеїте візу вже в Канаді:)
22 Jan 2023, 02:47
28848/119077
about 5 hours ago