Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Сміттям та іншим?
-
Це ж з опаленням/водою/електрикою?
-
Получается да
-
Вибачте, але невже ціна на комунальні нижча навіть за українську?? Може я щось плутаю
-
А в дитини був закордоний,чи ви додали дитину в свій закордоний?
-
Так,обовязково.Згода ,завірена нотаріально і переклад на англ.мову + копію паспорта того,хто дає згоду теж завірену нотаріально. Без цього візу на дитину не відкриють. Нещодавно все це робила, дитині теж 10.Зараз ми в Торонто вже
-
Так и есть))) Мы вдвоём платим максимум 120 в месяц 1+1ден 700скв фит Утром дороже тариф, если стирать то после 7 вечера лучше Так что это не сказки Друзья зимой максимум платили 160
-
Доброго вечора! Скажіть ще будь ласка якшо моя сім’я бере з собою дитину з іншої сім’ї (неповнолітню) які документи потрібно брати на неї?
-
всем привет подскажите через какую биржу можно перевести usdt на канадский счет. и как это потом отражить в налоговой канады? может кто то знает как по другому обналичить usdt?
-
Дуже дякую!
-
Посмотри в Wego
-
Звичайно це тариф без зареєстрованого багажу, за багаж додаткова оплата
-
Зараз є гарні пропозиції на Air Transat із Парижу, на серпень-вересень від 130євро до Монреалю, та 190-200євро до Торонто
-
Вроде надо, или распечатанный или на телефоне
-
Скажіть чи потрібна згода батька, якщо дитина їде з мамою? Дитині 10років
-
А скажіть будь ласка у вас була віза чи що? Бо кажуть шо у Лондоні не посадять без візи
-
Добре, дякую)
-
Потрібно вказати всю роботу де ви працювали від 18 років. Якщо ви були студентом або не працювали в якийсь період часу пишіть «безробітні». Коли ви заповнюєте там не повинно бути пропущено ні 1 період часу. Все мусить співпадати. Якщо Вам потрібно допомога, то пишіть в приват.
-
Ок,дуже дякую!
-
Через гугл смотрите несколько месяцев вперед даты и проверяйте несколько раз в день ,цены бывают на определённый день снижены
22 Jan 2023, 02:47
29142/118852
39 minutes ago