Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ну квартиру 1 бедрум за 1500 реально сложно найти. Студию - да, можно.
-
Ахахахха
-
Це перший чат де я зустрічаю мамкіних синочків, які цицю смоктали, смоктали, а потім в один момент їх кинули на призволяще у великому місті Торонто і тепер вони виживають на мінімалках і за це ненавидять весь світ😀
-
Hyundai Elantra 2017 , 50000km Safety December 19000 CAD (financing available) 6475335986 Timofey
-
Був би теж вдячний за сервіс, якщо буде телефон, напишіть пп
-
Дякую
-
Нет, почему
-
Друге бронювання вже буде платним?
-
Записаться на другое число
-
Доброго дня, моя подружка зробила бронювання на біометрію, і через декілька днів хотіла змінити дату, пише що це треба було робити в перші 48 годин, як бути якщо не виходить приїхати в зазначений день, поділіться досвідом, в кого була аналогічна ситуація. Дякую))
-
PS та більшість ноутів працюють 110-220
-
Напряжение 110 и частота другая в сети Или просто не будет работать или выйдет из строя в скором времени
-
Будуть
-
А в чому проблема?) В Канаді якась інша електрика?)) Тобто якщо привезти з собою РS, ноути, гаджети то вони не будуть працювати?😳
-
У меня приставка работает нормально. Там блок сделан на два потока. Тут смотреть нужно в каком диапазоне техника может работать.
-
Тут без резюме нікуди
-
Вони кажуть "залиште своє резюме, ми вам передзвонимо"
-
Ну если официантом то я думаю что нужно тупо заходить в заведения и спрашивать Я бармен я так и планирую делать
-
Я вже місяць шукаю ніфіга не знайшла
-
Очень хочется домой в Украину)
22 Jan 2023, 02:47
2926/118911
about 2 hours ago