Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Справа не в гривнях. На хвилинку, це 18-20,5 К на рік. Середній household income в Онтаріо = 97к брудними або 65,2 чистими. Я вважаю що 31% всіх грошей домогосподарства на садочок - це адськи дорого.
-
Ну, я так не вважаю. Але є що є
-
fb.me/e/e9SK1zyBe
-
Згоден. Навіть канадці жаліються. Уряд зал политика найближчими роками, але поки то станеться діти повиростають
-
Школа безкоштовна (можуть бути якісь збори на піцу, тощо). Садок до 4 рочків 1500-1700 на місяць
-
Вітаю. Справа в тому, що тут сильно прискіпливі лендлорди і на сімью з 4 людей можуть і не здати однушку, а тим паче студію. Скоріш за все треба шукати двушку. Ви звісно можете перепитати ще в фейсбуці, але я багато бачила що здають з розрахунку на спейс, і кількість людей Ціна насправді залежить від таких факторів як: - район - нові чи старі забудови чи взагалі бейзмент (підвальний етаж приватного будинку) - чи є у вас робота і справка з неї або поручитель в Канаді (якщо ні того ні іншого то чи є у вас бюджет сплатити на 6 місяців вперед) Якщо ви працюєте школа безкоштовно, по садочку не підкажу, але знаю що платно Пособія в Торонто нема. Є тільки одноразова виплата 3000$ на дорослого і 1500$ на дитину
-
-
Не нужна справка. Не нужна. Я сдала все без справки и в правах мне поставили стаж с 2014г
-
Мне уже 3 написало