Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
просить нужно уже в аэропорту?
-
Люди нада допомога В мене є одна курка безголова Прилетів 9 травня Аналізи лише одумався шо нада здати А де куди і як ніфіга не знає Каже в баночку попісяє і всьо Можете порадити будь ласка куди звернутись Бо я тут не знаю цих еміграційних клінік яких можна робити документи по медогляду. І як цей процес взагалі проходить вони автоматично йдуть у наше міграційні профайл чи це ми повинні відсилати ці результати?
-
здравствуйте, подскажите, пожалуйста, когда подавали заявку, указывали, что едем с целью работы, но почему то указывает, что у нас visitor visa так должно быть? нам выдадут work permit?
-
Я записав дитину у звичайну паблік-скул, 5 клас. В школу не ходив, все через скул-борд. Документв ніяких не відсилав крім паспорта+перміт та табель. Анкета онлайн, дуже приємне спілкування щодо виправлень, тощо. Потім була співбесіда онлайн з дитиною, більше щоб протестувати її рівень англійської. Математику не питали
-
Мы оформились в школу в середине апреля, в католическую, через их сайты заполнили формы (елементари скул и секондари скул), прикрепили сканы всех документов (ничего не переводили), про св-во католич.написали что осталось в Киеве и нет возможности даже фото сделать. Уже потом в процессе учёбы запросила в киевс.школе справки об оценках семестровых и годовых с 8го класса начиная для старших детей (на основании этого они выставляют закрыты или нет определённые предметы. Кредитс называется)
-
Хтось планує іти?