Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Але враховуйте, що про надання такої допомогі, вам далі потрібно буде вказувати в таксах. Також така допомога розрахована на людей, які мають певний дохід на рік (десь вказано). Якщо ваш дохід буде вище вказаного, з вас можуть стягнути назад отримання допомоги (наприклад ви вже працюєте і отримуєте допомогу). І місцеві друзі попереджали, що така допомога впливає далі на отримання PR в Канаді.
-
Дякую
-
Так Там ще на дитину по 1500
-
Я знаю друга сстлка це на 3000 на людину
-
Там написано
-
Дякую. Екстрена це в якому розмірі?
-
Добрый вечер, всем! Приму, отправлю Крипто Usdt, выдам Канадские доллары в Канаде: чек, e-transfer, наличные - по договорённости. Детали в личку.
-
Добрий день! Ось екстрена допомога: www.ontario.ca/page/apply-emergency-assistance Ось ще одна допомога в розмірі 3к: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html?utm_source=fact-sheet&utm_medium=pdf&utm_campaign=ukraine
-
оо, нахуяримся)
-
Тоже самое,это надо искать.У меня детей нет)Говорю информацию которую слышала от людей которые тут долгое время)
-
А дитсадки скільки
-
Дякую
-
Не знаю,надо искать.Но там вроде по 700$ в месяц
-
Як називається щоб знайти це оформлення
-
Садики в Канаде платные.Также такое значение как многодетная семья тут нет.Единственное помощь по программе CUAET+можно оформить безработицу