Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
А)) я тем кто тут по гостевой визе из Украины и Молдавии так платил)
-
Сіра, типу в конверті😁 У мене тут знайомого взяли на мувінг рік тому, при тому що він був неповнолітній, зп сплачували в конверті Але видно роботодавець забоявся коли вони всі разом чуть не потрапили в аварію (бо в нього не страховки робочої нічого) і звільнив його потім
-
Нелегально и я к себе брал)) А сырая зарплата это что?
-
Я стикалася з нелегальним наймом і сірою зарплатнею, але це ж таке, ідеальних країн я поки не бачила )
-
Есть да, с откатиками и подсаживанием своих я лично сталкивался
-
Ну і прижучити може держава конкретно))
-
В Канаді я впевнена теж є таке, просто набагато менше
-
Ось тобі і комбо чому люди в Канаді. Одне породжує інше, Нажаль
-
Так це ж проблеми рівня життя і сірої економіки аніж прямо таки людського менталітету. Він там теж задіяний, звісно, але в більшості це від проблем економіки.
-
Я сейчас к себе на работу взял ребят по CUAET. Рассказывают что все тоже самое - взятки, связи, урвать где больше халява и тд)
-
И зонтики ☔
-
Нє ну я маю на увазі в цілому, але є ще проблеми 😁 я порівнюю з тим коли я приїздила на НР до батьків)
-
Цікаво, я тут весь час і завжди всі дуууже привітні. Але я і не живу в дауні) я живу в GTA
-
Не знаю я что там поменялось, если судить по группам в фб, то ничего))
-
Я тож думаю что совкового менталитета в украине уже нет, та и точно не будет после войны
-
Ну я тобі скажу що в Україні сильно змінився менталітет після безвізу, є ще над чим працювати, пле рухалися в дуже правильному напрямку
-
Потому что иммигрантская клоака)))
-
В халифаксе были очень приветливые люди, но торонто пока как Украина по приветливости
-
Это была основная причина уезда. Родители ехали от совкового менталитета, а не за лучшей жизнью. У нас в Киеве все было хорошо. У отца свой бизнес, государственные контракты подписанные лично Ющенко и тд
-
Не на все же, машины дешевле, я люблю машины
22 Jan 2023, 02:47
30157/119108
about 4 hours ago