Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Тут інші правили неписані) не май грошей, май друзів:))) Якщо в тебе друг лікар, то запишешся без черги:)
-
В Києві я як була, МРТ можна було за 24 години зробити, тут чоловік чекав 2 місці (але думаю шо в нього ще сімейний лікар був так собі, пофігіст)
-
На те ж саме МРТ, алергени, до якось нетипового спеціаліста і тд
-
Mandala, Cyan
-
Маю на увазі що на платний прийом по биріку не запишешся 😅
-
В Канаді є приватни лікарні, просто вони теж майже всі регулейтід) Тут навіть сімейний лікар може відкрити приватну клініку, чи кабінет. Але всеодно буде через ОХІП. Плюс мені подобається, що в кожного лікаря тут свій аккаунт напряму:)
-
Посоветуйте где можно покурить хороший кальян
-
Возраст без разницы и с кем хотите с тем и приходите
-
Ні. В Канаді всюди держ медицина, платних приватних клінік нема (якщо ми не говорим про те що не покривається охіпом (зубний, зір)) Запису дійсно можна чекати довго, але це в якомусь сенсі залежить від того хто буде виписувати направлення. Буває людям один лікар як випише, то чекати пів року аналізу на алергени. А буває потрапите на нормального і попадете в коротші сроки. Типу 1 місяць. Це все depends on the situation
-
Сюда только взрослым или можно и с тинейджерами?
-
Я просто такими шапками продаю из конопли, думал может зайдет там в магазине продавать)
-
Я был, показал украинский паспорт чтоб возраст проверили, и потом покупай что хочешь, никаких нюансов
-
усім вітання! Підкажіть будь ласка, які є особливості у Канаді щодо медицини? Знаю, що загальна схема якщо людина хворіє -це запис на візит у walk-in clinic, а якщо екстреного то поїздка в emergency, за наявності мед.картки безкоштовно, крім ліків. Але можна довго чекати прийому за записом. Чи існує в Канаді альтернатива держклінікам? Чи доступна можливість відвідати за плату лікаря у приватній медичній установі?
-
Хтось подавався на візу вже в Канаді (foil less) ??
-
Здравствуйте, может кто то знает где берут школьников, 15 лет в канадскую семью на время? Поучиться в школе
-
Доброго дня. А можете будь ласка підказати на яких ресурсах шукати в Торонто кімнату в аренду? Дякую заздалегідь
-
🇨🇦 Day Celebration Отмечаем наш первый День Канады вместе 🔥 01.07.2022 ВНИМАНИЕ! Место встречи изменилось! 📍 Сбор в Toronto Music Garden 🕟 В 16:30 Еда для пикника обязательна, а напитки какие вы сами пьёте и предпочитаете! И ребят, не забудьте подстилки/пледы каждый взять :) спасибо! Будем всех рады видеть!
-
Я була, але роки 3 тому, як тільки приїхала
-
Так, інакше матиме сидіти на карантині. Тут вакцинація від 12 років
-
Скажіть будь ласка, чи потрібно дитині 14 років робити вакцину від ковід?
22 Jan 2023, 02:47
30214/119145
about an hour ago