Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
поки спостерігайте, якщо є жарознижувальне, то дайте, якшо вище 38, нехай лежить на боці або на животі, але періодично встає, хай походить. Провітрюйте приміщення, взагалі свіже повітря необхідно, багато рідини, краще просто вода, так багато, щоб сеча була прозора. Якщо будуть ознаки задишки, біль у грудях (ніби давить) або сильний глибокий кашель, то не чекайте, а викликайте швидку. Антибіотики без призначення не слід приймати. Може бути, що це просто акліматизація, але моніторте.
-
И я тоже с вакциной
-
У меня тоже сначала негативный был, рекомендация вроде его повторить, у меня на второй раз позитивный был
-
У меня похожее было в канаде, ковид, в аптеке бесплатно дают тесты на дом, лечился парацетамомлос и ибупрофеном, они тут без рецепта продаются в аптеках
-
Если вдруг кому-то нужен Риелтор в Торонто. Хороший парень предлагает много вариантов. Нам очень помог. Никто не хотел браться за ньюкамеров, или предлагали неприемлемые условия…
-
Ця дівчинка це щось
-
www.instagram.com/tv/CfbGw_tg1Fu/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Я через Фейсбук знайшов собі
-
Kijiji, Facebook marketplace
-
Підскажіть може хтось продає авто в торонто?
-
Добрий день. Хто з дитиною виїжджав із України до Європи за свідоцтвом про народження? Пропускають? Мені потрібно здати біометрію, а дитина чекає на паспорт. І ще питання. Чи можу я подати аплікацію на дитину за свідоцтвом, а потім подати на приєднання паспорта дитини?