Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Лол 😅
-
Кто-то собирается лететь с Одессы в ближайшее время? (Нужно документ передать)
-
Дякую зв"яжусь з Вами в найближчий час
-
Добрий день! Мене звуть Аліна і я працюю в соціальній службі допомоги новоприбулим в Онтаріо. Ми надаємо багато безкоштовних консультативних послуг, в тому числі і допомогаємо в пошуках роботи та із курсами. Ці послуги є безкоштовними бо наша організація підпорядкована уряду. Звертайтесь, і я із задоволенням відповім на ваші запитання. Alina Ravan Youth Worker Email: [email protected] Phone: 416 669 9524 Address: 50 Sunny Meadow Blvd, Brampton ON L6R 0Y7 www.pchs4u.com
-
дуже Вам дякую!
-
Скажіть будь ласка к кому можна звернутись по приїзду в Торонто щоб знайти житло на декілька днів 2-3 дні, буду вдячна за контакт або пораду. Гарного дня!
-
Доброго ранку шановні українці!
-
Виїзджаю завтра з України. Приймаю замовлення на: cтiки до Іqоs/gIo, cигapeти будь-якої марки, еIf-bаr’и, лiки - пишіть в особисті)
-
Можна заявити в страхову та вони покриють ремонт, але наступна страховка буде вже дорожче, бо ви вже будете в групі ризику. А можна десь біля вас знайти гараж де вам ту фару замінять за ваш кошт. Якщо там суто фара, то можна купити фару самому та поміняти , там зазвичай пару болтів та роз'ємів
-
Виїзджаю завтра з України. Приймаю замовлення на: cтiки до Іqоs/gIo, cигapeти будь-якої марки, еIf-bаr’и, лiки - пишіть в особисті)
-
🇺🇦 Потрібна довідка з України закордоном? Надаємо послуги з отримання та доставки: - Довідок про несудимість - Свідоцтв ( про народження, про розірвання шлюбу, про одруження та інших) - Витягів ( про народження, підтвердження дошлюбного прізвища, та інших) - Довідок з міністерства освіти: Пропідтвердження періоду навчання, довідка про отримання атестату, довідка про те, що абітурієнт пройшов повний курс навчання останнього класу(курсу). - Виписки про рішення суду Доставка по всьому світу за допомогою DHL.