Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт усім) Можливо хтось вже навчається на літній програмі для українців від університету Торонто? Не можу розібратись з системою, буду вдячна за допомогу🦋
-
Так, там на сайті є навіть поле куди ви вводите або номер роботи, або назву, і він показує в яку групу входить, та залежно від групи показує який левел англійської треба. Наприклад, перекладач повинен набрати більше ніж 7.5 на айлтс, тоді буде рахуватися. Плюс евалюація самих дипломів теж дає кредит для пр. На сайті гов Канади є. Але я зберіг сторінки, проте зможу пізніше скинути, бо все на компі. Або можете гуглити, він все одно вас перекине на їх сайт. Є ще сайт НОК там теж є інфа по групам
-
Кто писал в чате что делает сертификаты о вакцинации? Отзовитесь
-
А є порівняльна таблиця провінцій і умов на отримання PR із кодом професій; балом англійської; кваліфікаційним стажем ? Щоб наприклад людина могла подивитись і написати собі план в яку провінцію їй краще їхати чи підтягувати скіли до яких стандартів. Бо щоб не було що люди 2.5 роки попрацюють а потім такі - опа а що далі ?
-
Это да
-
На сайте canada.ca прописано что по CUAET можно подать на study permit одновременно
-
Вы просто не кричите на всех углах что у вас пермиты. Если будет возможность работать 40 часов учась. Поздравляю. Я например боюсь что не выйдет. Но благодаря OWP мой стаж для иммиграции начнет защитываться
-
Мне 3 офицера сказали. Украины приехавшие по CUAET могут иметь столько пермитов сколько хотят и они не исключают друг друга
-
Я запитав коли прилетів. Мені офіцер казав, що статус в системі змінюється незалежно від того віддаю я назад вп чи залишаю в себе. Стаді перміт дає можливість працювати парт тайм. А нещодавно мені вже знайомий каже, що в нього і те, й те. Тому думаю як це працює насправді.
-
Подать в личном кабинете на canada.ca. Только надо иметь letter of acceptance из колледжа или вуза.
-
Как получить его параллельно ? Расскажите 🙏🏼
-
Нет получили параллельно