Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт! Можливо хтось підскаже контакти де шукати чи когось знає особисто Шукаю няню Українку для двох дітей в Торонто Дякую!
-
Вклеїти фотографію в паспорт у разі досягнення громадянином 25-45-річного віку можна буде протягом 30 календарних днів від дня припинення чи скасування воєнного стану, а до цього документ продовжуватиме посвідчувати особу. За Рішенням Кабміну можете не поспішати
-
А что такое SernevoCinema
-
Можно у самого входа - дождаться офицера и он подскажет как записаться. Нам вынесли бумажку с qr код и мы сделали аппонимент- позвонили после праздников и назначили дату время и по индексу проживания место.
-
Если вы в Канаде зачем себе этим парить мозги?)
-
Всім Sercevo!❤️ Друзі, усіх з новим роком! Ми починаємо цей рік з чудових новин: 1. Sercevo тепер більше ніж тусовки, це розваги, відпочинок для українців в Торонто. 2. Ми відкриваємо для наших людей кінотеатр, де будемо показувати топові фільми українською мовою. Стартуємо 8 січня о 18:00. Локація Yonge street 643(але 3-ій поверх) Голосуй нижче, який фільм хочеш подивитися найбільше, 5-го січня оберемо остаточний варіант. Для вас буде на вибір попкорн, снеки та напої(пиво, кола, спрайт та ін.) Кількість квитків обмежена - лише 50. Є три варіанти місць 1. VIP (26 місць) - 28$ 2. Напів VIP (9 місць) - 24$ 3. Стандарт (15 місць) - 20$ Придбати можна за цим лінком. www.eventbrite.com/e/503664683627
-
Люди, добрий день. Мені треба механік в Торонто, я не маю місця, інструменту і майже немає грошей щоб зробити авто. Треба відкрутити передні колеса і подивились що відбувається з осями, амортизаторами і лівим підшипником. Бовтається ліве колесо, треба зробити так щоб не бовталось, бо я вже наїздив тисяч 10 по Канаді. Це Додж авенджер 2010. 3.5 V6
-
Помню в начале войны вышел закон что если вам исполнилось 25 во время войны ваш паспорт действительный, не уверен что для всех областей работает, возможно только для окупированных или в тех где войны сильнее
-
Если время между стыковочными рейсами в Лондоне меньше чем 24 часа и есть канадская виза - британская не нужна. Но учитывайте момент, что могут прикопаться в аэропорту вылета, Варшавы в вашем случае. Я вылетал из Турции. И турки не хотели сажать на рейс в Лондон. Дошло до разбирательств и звонков в консульство Британии. После этого посадили на рейс. С британцами вообще никаких проблем нет. Дают 24 часа безвиза.