Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый вечер, кто то может посоветовать хорошего дантиста в торонто или что то рядом)
-
Кто на каких сайтах смотрит фильмы?
-
Краще одразу у лікарню. Перекладача дають у лікарні. Вам і аналізи одразу зроблять
-
Здравствуйте, может кто то сдаёт комнату в Торонто, этобико, норт йорк, напишите в личку, заранее спасибо
-
Если срочно идите в energency если есть охип это бесплатно, там (в больнице) написано что есть переводчик на украинский бесплатно (я не проверял, справился без переводчика)
-
Поділіться, будь ласка контактом, україномовного або російськомовного гінеколога, терміново потрібно🙏
-
Дякую
-
Доброго дня. Можливо хтось здає кімнату в Торонто або Этобіко? Напишіть будь ласка в лс.
-
www.kijiji.ca/
-
Доброго вечора . Підскажіть будь ласка на яких сайтах можливо знайти житло в Торонто чи на окраїні ?🙏
-
😕😕😕
-
У індусів Zoom Rentals
-
Шукаємо фокусника, пишіть в лс, дякую.
-
Ага)
-
"факін юкрейніанс, йдіть до себе додому, усім набридли вже" - колега мені розказав, що один білий канадець на роботі, у якого тато імігрант з Італії сказав це всім на обіді. Завтра проведу профілактичну бесіду, спитаю що саме в нього болить. І ще раз попрошу стосовно камер. Вже місяць не можуть отримати доступ до запису. Немов це окремий департамент, який ще не дає можливості перевірити.
-
Огоо
-
Є знайомий який жонглює на трьох одночасно, і до 8к заробляє тільки на них. Але то вже взагалі псих. У мене вже є робота і настільки багато за кермом не маю бажання знаходитися))
-
І все) чисто на делівері до 4к можна заробити, але то вже без вихідних 7-8 годин активу
-
Убер вимагає багато чого) а ці, що вище, тільки драйверлайсенс, вп та перевіряє тебе до трьох днів, чи не порушив ти колись щось)
-
спасибо)
22 Jan 2023, 02:47
3225/118899
22 minutes ago