Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Тобто якщо ви щоб їхати на роботу берете і віву і ттс то проїзний мабудь мало чим вам допоможе, треба рахувати скільки коштує без нього і з ним
-
Я купила карту и постоянно пополняю ее А если ездить на городском транспорте повторно( в течении 2 часов) будет бесплатно
-
Але! В Торонто це ттс, в річмонді віва, в оквілі своя система, тож на всі ці компанії нема єдиного проїзного
-
Але хочу зазначити що це різниться від престо. В якомусь роді. ТТС сотруднічають з престо тож ви купляєте проїзний на місяць у ттс і вони його я так поняла кладуть на престо карту Більш детально www.ttc.ca/Fares-and-passes
-
А туда например можно закинуть 20 поездок по 3$?
-
Получается покупаешь карту за 6$ и это две поездки будут?
-
Є різні варіанти. По престо в цілому транспорт дешевше аніж по квиткам. Прксто поповнюєш і катаєшся. Також по престо є круті плюшки типу з го баса пересісти на віву буде всього 1$ (а не 3.25$) Проїздні тут є, але це не льготи. Якщо часто люди катаються (наприклад кожен день) то є сенс його взяти. Monthly pass називається
-
Дуже дякую Вам да відповідь!
-
Дві не признаних і 1 признана тут рахується як повна)
-
Привет,у меня было также,я вместо Dymnova написала DymnoNA,50€ взяли
-
И поездки будут дешевле из-за этого
-
Как работает карточка?Я думала покупаешь карту,и пополняешь на сколько хочешь поездок
-
Всім привіт! Завтра прилітаю в Торонто,хто би допоміг з житлом?
-
Раз таке питання, відгукніться хто тут взагалі в IT працює, буде цікаво поспілкуватись!)
-
Вдруг есть шанс что здесь сидят QA которые работают в Канаде, пожалуйста если можно пинганите в личку, Интересует практически всё про работу в айти в Канаде :)
-
Доброго дня! Ви мені скажіть))) Якщо в мене 2 короновака та 1 бустер Файзер Це повна вакцинація чи не повна ?)) Дякую!
-
Усім привіт) Підкажіть, будь ласка, хто летів прямим рейсом Варшава-Торонто (Lot), чи питали про тест на ковід (ПЛР чи антиген) при наявності повної вакцинації ?)
-
Доброго дня! В кого є юридичні питання по Україні або міжнародні шлюбно-сімейні питання - звертайтеся до мене за консультацією
-
слышал что Украинцев могут к себе на первое время взять Канадцы бесплатно, кто то о таком слышал?
-
Всем привет! Планируем с женой в Онтарио приехать по Куает. Есть советы по выбору города? Я так понимаю в самом Торонто от 2к кад? желательно что то типа 1200-1500 кад было... А то работу я так понимаю искать там не быстро :(
22 Jan 2023, 02:47
32727/119065
about 2 hours ago