Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Возможно у Вас в ворк пермите не указано что вы прилетели по CUAET Такое может легко быть и Вам надо переделывать документ
-
Є щось таке тут😅
-
щиро дякую! горного вечора
-
Потрібна кімната в районі Etobicoke з 1 липня
-
Доброго вечора
-
Я 3 дня чекав
-
Але можете зробити, як Леся пропонує. Може так буде швидше. Хз
-
Я стикався, менеджер казав, що у деяких довго оброблюється документ. Вже багато українців звернулися з такою проблемою. Тому я подав через декілька днів.
-
спасибо большое, завтра попробую позвонить им, думала, может кто-то сталкивался, знает в чём причина
-
та все правильно.....
-
Они уже больше месяца, поэтому не знаю даже… правда не знаю всем дело, но сейчас хоть они смогли подать заявку)
-
Бо помилка там теж видає як ЮСІ
-
Як раз стільки й оброблюється мені казали) А тревел документ правильно вказали?
-
Может около 3х дней назад
-
я вже 2 тижні тут)) на карантині сиділа, я в системі повинна бути)) добре, дякую, спробую подзвонити, але з англійскою не дуже
-
спасибо большое! а куда именно в аєропорт?
-
А когда знакомые в аэропорт ездили?
-
Якщо Ви тревел документ правильно вказали, і всеодно юсі помилка, то це тимчасово. Ваш документ ще не в системі. Треба набрати той номер, він підкаже, що робити. Треба буде заявку написати у підтримку. Їхати не обов'язково
-
У тебя была проблема, на сайте не принимало номер документа (ворк пермита) И они поехали решать вопросы там, где его получили (в аеропорту) Это все что знаю Может и не правильно, но результат это принесло
-
так
22 Jan 2023, 02:47
22 minutes ago