Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго ранку 👋🏼
-
Будьте обачні! Я 2 місяці була адміном в групах, зараз я й досі в Україні. Дуже багато було таких дописів, а насправді це просто люди просили гроші, ті люди, які зовсім не знаходились в зоні бойових дій! Я не хочу нікого образити, деколи одна і та ж сама людина розкидала ці прохалки по всіх групах. Ми з адмінами намагались зв'язатися, щоб пересвідчитись. Із свого досвіду скажу, 90% людей просто просять гроші і повідомляють не правдиву інформацію! Адміну на замітку!
-
Друзі, можливо ця інформація буде для когось корисна. Знаю, що в Торонто важко орендувати квартиру без кредитної історії, відгуків попередніх Ленд Лордів та характеристики з місця офіційного працевлаштування. Я півтора місяця тому, через все це також проходила. І можливо своїм дописом, я зможу комусь допомоги. Проживаю неподалік від woodbine beach, у новому багатоквартирному будинку. Наскільки, мені відомо тут є ще декілька вільних квартир. Ленд Лорд пішла нам на зустріч та здала квартиру без усієї тієї кіпи документів. Проте порядність та своєчасна оплата є основними умовами. Ціни варіюються від 2000-2600$СА в залежності від кількості кімнат. Якщо Ви знаходитесь у пошуках та ціна Вас влаштовує можете звернутись за телефоном +1-647-676-74-45 (telegram) або напишіть мені в приватні повідомлення. Одразу хочу попередити я не брокер та на цьому не заробляю, просто хочу бути чимось корисна🇺🇦❤️
-
Ну я зарегистрировала 2 карточки,но не могу понять можно ли,чтоб они в аккаунте одновременно были
-
Да,чтоб и дебит и кредит была
-
Объяснитесь
-
У меня такая же фамилия
-
Нихуя Алексей
-
Нет не понял . Я пока с приложухой их не разбирался . Ты хочешь кредитку туда подвязать ?
-
То я не поняла,только как одну
-
А ты понял как в приложение можно добавить сразу две карточки?