Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
U said shut, so up)) he is right
-
Yup, but you should say “shut the fuck up” if you wanna speak proper English
-
“Fuck up”, not “fuck off” ok?
-
Shut the fuck off
-
Чув. Це теж людський фактор. Нахабні активніше за тих, кому більше потрібно.
-
І через деяких бидлоїдів не хочу змінювати думку
-
Тому я вірю в людей. Вірю що як раніше більше не будемо.
-
Ця війна показала мені, які в нас добрі люди. Мою маму вивезла чужа мені людина. Моїм родичам допомогали всі. Ми допомагали кому могли. Я дистанційно організував евакуацію мами моєї подруги з Херсона. Знайшлась чужа людина, яка допомогла. Вивіз її. І тоді зрозумів. В нас немає чужих. Ані на заході, ані на сході.
-
Так и сюда такие едут, считают что им все тут должны. В Вэне же был случай, тёлочки пришли в салон, сделали ноготочки, а платить отказались мотивировав тем что они из Украины и их тут пожалеть обязаны
-
Еволюція деколи дуже жорстока.
-
Ты слишком хорошего мнения о людях)
-
А саме існування бидла в цілому буде завжди. Де б ми не були. І через яку б війну ми не пройшли. Людський фактор.
-
У Молдові, люди зараз почали вже нетолерантно до нас ставитися. Бо наших багато. І "дерзких" теж.
-
Тому відсоток таких випадків саме в Канаді, США, буде набагато менше ніж у Європі.
-
Теж вірно. Але дуже сумніваюся, що саме в Канаду приїдуть всі кому не лінь. Бо навіть людина неандерталець, він все одно розуміє, що тут дорожче, важче та далеко. За океаном ніхто не поїде просто перечекати.
-
Да, я теж про це думала.💔
-
И да и нет. Конечно хорошо что у людей появилась возможность легко уехать сюда. А с другой стороны количество мест ограничено и их может не хватить тем кому это реально нужно
-
Я думаю є великий відсоток людей, хто їде по CUAET хто не тікає від війни, умовно живучи в Європі і перебуваючи там на початку вічни, це не тікати від війни а просто скористатися можливістю і переїхать в пошуках кращої долі … неважливо хто і як переїхав в Канаду, головне поводитися достойно на всіх рівнях і допомагати Україні 🇺🇦❤️
-
А мне в группе одной сказали что это
-
подскажите пожалуйста IMM1442 document number где находиться как он выглядит ??
22 Jan 2023, 02:47
33420/119077
about 4 hours ago