Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
By by bitch
-
Чудово розумію про що ви кажете. Я вам розказую про наш досвід. І кому потрібно можуть спробувати це теж. Ми показали менеджеру, нас направили до паспортного контролю. Черга лише перед прикордонником (дві особи), ми підійшли, нічого додатково не запросили, ані адресу куди ми їдемо, а ні скільки в нас грошей, абсолютно нічого. Запитали додаток ArriveCan і скільки плануємо залишитися. Віддали міграційний (жовтого кольору папір) та направили до міграційного офіцеру. Там вже довга черга і всі питання до нас. Віддали воркперміт та have a nice day!
-
До речі, там до паспортного контролю ще є координатор який дає інформацію куди піти і ще робити, ми коли показали паспорт український нас пропустили вперед одразу до паспортного контролю. До терміналу не потрібно було. І для всіх інфа - стаді перміт можуть надати тільки якщо у вас є запрошення з будь якого університету або коледжу.
-
Дякую!
-
Дякую!!!! Вам успiхів!
-
Мої друзі їдуть далі, з Торонто переліт у Вініпег, здається так пишеться українською...там волонтери допомагають, вони без грошей їдуть. Манітоба не сама популярна, але по інформації з чатів зрозуміли, що там надають тимчасово прихісток безкоштовно! Подивимось...я ще не готова морально ні в Торонто ні куди...
-
Дуже дякую! Це я для друзів, не сплю, за них хвилююся! Я поки в Україні...терплю до останнього....а далі побачу, куди мене життя закине! Всім успіху!
-
Я еще не еду, сама боюсь....а вот такое услышала и еще больше испугалась) хорошо, если в итоге все найдут своё место в этой стране! Желаю всем удачи!