Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Мої друзі їдуть далі, з Торонто переліт у Вініпег, здається так пишеться українською...там волонтери допомагають, вони без грошей їдуть. Манітоба не сама популярна, але по інформації з чатів зрозуміли, що там надають тимчасово прихісток безкоштовно! Подивимось...я ще не готова морально ні в Торонто ні куди...
-
Дуже дякую! Це я для друзів, не сплю, за них хвилююся! Я поки в Україні...терплю до останнього....а далі побачу, куди мене життя закине! Всім успіху!
-
Я еще не еду, сама боюсь....а вот такое услышала и еще больше испугалась) хорошо, если в итоге все найдут своё место в этой стране! Желаю всем удачи!
-
Стільки чатів начиталась, і про котів, і про собак, і про пресу і про волонтерів, і про цветы и про конфеты , хоч би хтось написав, що і таке може бути. Всім гарного вечора!
-
Там не богато людей. Ок, вже перевели кудись, пишуть, що дали сiсти і печиво.
-
Вiтаю. Хто прилітав в Торонто, що там відбувається? В режимі реального часу, зараз, приїхали українці, їх попросили чекати , навіть сісти не дали. Це триває вже дві години. Люди стоять змучені, діти на рушниках сплять на землі, люди стоять між стійками проходу, повз них проходять ті, хто сідають на літак і це як зоопарк. Підходять час від часу до поліцейського, він каже чекати! Діти лежать на підлозі, тому що з дороги ніхто навіть присісти не дав. Я просто в шоці! Мені кинули фото тільки що, я очам не повірила!
-
Well by the way how he treats girls we can see how badly he was raised You are just a disrespectful brat That's it
-
Have some respect to any girls
-
Doesn’t matter how much I make I’m not a hoe or someone to talk like that I don’t deserve that type of communication
-
If not shut the fuck off
-
Are you making this much?