Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет.Сдается квартира в Downtown на 270 Queens Quay w 504, 1bed+1 den Большая светлая квартира,вид на озеро,в нескольких шагах от набережной.Свободная.
-
Ведь если будет возможность приехать и сразу найти работу чисто поиском её в самом городе то чего тогда бояться
-
Ю ду ю
-
А тут появилась такая возможность
-
Канада была первой страной когда я вообще в своей жизни задумался об иммиграции
-
Просто реально варто задуматись, чи дійсно тоді варто переїжджати, якщо вже маєш готове місце в Європі. Звісно є історії, де приїхав без нічого і за три роки вже став успішним успіхом, але набагато більше людей повертаються в Європу вже через кілька місяців, просто про це ніхто не розказує
-
Работаю на кухне, английский у меня чисто базовый. Я могу +- разговаривать на нём и понимать человека, но именно что базовый язык. Сленг само собой - нет.
-
Люди ж работают как то
-
Задумываюсь на полную иммиграцию
-
в -15
-
В Україні таке туж бувае, і що ?)
-
Велик
-
Так як працювати в убері, якщо нема водійських прав?
-
Залежить від професії, від того, чи знаєте англ. Зазвичай найкраще працює нетворкінг (коли тебе хтось з працівників знає і особисто рекомендує). Ну і питання-чи хочете ви тут лишатись жити, чи лише на три роки їдете. Бо якщо нема мови та професії, то має зміст подумати про інші провінції, а не про Онтаріо
-
Убер
-
Хотелось бы не терять время и сразу идти работать
-
Хіба що якщо сидіти на рімоуті і замовляти доставку) банально взимку температура може легко впасти до -15 -20 навіть в межах південного Онтаріо, і тоді їхати на роботу це буде смерть
-
У меня есть уже виза куает. Как в целом обстоят дела с работодателями? Ведь я так понимаю это не так как в Польше просто приходишь куда-то «нужен работник» слышишь ответ «да» и либо уже в тот же день выходишь работать либо через день.
-
Взагалі поза межами куает людині, щоб отримати візу, потрібно було надати підтвердження наявності коштів в сумі близько чи то 15, чи то 20 тисяч, якщо їдеш сам. Точну цифру не пам’ятаю, але це можна погуглити. Так от хочу сказати, що якщо їдеш в нікуди (не до друзів чи родичів), то ця сума в принципі є хорошим показником Також не варто сподіватись, що вдасться обійтись без авто, особливо якщо не плануєш жити в великому місті, а це одразу треба віддати 8-10 тисяч як мінімум
-
Мне вот вот только 20 стукнет. На права так и не сдал ещё
22 Jan 2023, 02:47
3347/119170
about 4 hours ago