Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю ! Шукаю квартиру чи будинок на три кімнати, для трьох хлопців Район Етобіко бажано з меблями, розгляну всі варіанти. Якщо у когось є якась інформація буду вдячний) Дякую!
-
А вы ехали сами туда или кто-то вас уже ждал со знакомых/родственников?
-
Зважайте що одразу багато треба: житло, облаштування, меблі, авто (можливо вийде без первинного внеску, у мене це було 8к), ейрбнб на початку, зняти авто на початку, купити речі, тощо
-
В целом хочется приехать и сразу идти работать. Но я даже не знаю как жильё снять. Кто вообще мне его сдаст.
-
Ну я один буду, поэтому у меня сумма разумеется будет намного меньше, но опять же, мне пока неизвестно сколько минимум нужно
-
Супер, дякую
-
Тільки що була у волмарті,працює
-
Я на облаштування нового життя на свою родину 5 людей витратив близько 40 тисяч канадських доларів
-
Сьогодні супермаркети працюють? Бо вчора гугл казав шо поацюють, але були закриті
-
Тише, тише
-
udderlyridiculousfarmlife.com/experiences/
-
Усім привіт, може хто підкаже, чи є тут якась локальна ферма, де можна з дітьми піти подивитися на різних тварин фермерських, може стайня загальна є, куди можна прийти погладити коней?
-
Подскажите, кто летел по бесплатным билетам, и может помочь с заполнением ?
-
Я так уже 2 раза дверь поцеловала 😅
-
гугл карты)
-
Привет) Кто знает, какие ТЦ сегодня работают?
-
Так, маєте рацію. 5 000 вистачить прожити навіть на родину з 2 дорослих і 1 дитина. Один, наприклад, працює фул тайм,інший парт тайм.
-
Так що я дійшла висновку, що якщо в Канаді зп буде від 5000$ то це в принципі норм. Це мабуть та сума від якої можна відштовхнутися
-
Хотя тут теж на довгострокову аренду майже всі квартири пусті
-
В порівнянні з Португалією то мені квартири в Канаді приємніші і дешевші)
22 Jan 2023, 02:47
3369/118970
33 minutes ago