Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
У мене все є потрібно в програмі Cuaet вписати з якого по який термін діє український паспорт
-
У вас немає закордонного, так розумію? Треба подумати. Сек
-
Український
-
Закордонний старого зразка?
-
А как по программе CUaet виписать Дание ,украинского старый образец паспорта там нужно вписать дание действия паспорта но он не ограничен (
-
добрый вечер. если кто интересуется работой есть вакансия на мувинг. старт 16-17$ если больше 44часов недели то доп отработанное будет ставка 1.5 раза. работа фул тайм постоянные часы
-
Енітайм!)
-
Дякую за корисну інформацію
-
Доброго вечора/ранку! Таких от активних волонтерів як у Європі немає, але є червоний хрест та наші волонтери, які допомагають. І то все залежить від провінції, де ви плануєте жити. У Онтаріо, Саскачевані програми більш кращі на мій погляд, та наших багато. Червоний хрест стоїть прямо біля виходу в аеропорту. Можуть підказати де шукати житло, підкажуть як придбати номер безкоштовно на два місяці. Є стандартна допомога для іммігрантів (виплати від 400 до 730 в місяць, що мало дуже, фудбанк) і є окрема виплата у розмірі 3000$ спеціально українцям (тільки стартанули, ще ніхто не отримав майже). Плюс медичну страховку нам зараз роблять одразу, що теж добре. Але в основному вам прийдеться самім все робити, все шукати. Дають відкритий дозвіл на роботу. Можете працювати де завгодно. Сюди треба їхати, якщо ви мріяли колись, планували, або маєте хоча б знайомих, але точно не для того, щоб перечекати. Бо жити тут дорого. А так вся інформація детальніше є на сайті IRCC. П.С. дякую за "підказати":)
-
але мале які плани на неділю (sunday)
-
Доброго ранку українці,хто може підказати волонтерів,та трохи роз'яснити ,які правила тимчасового захисту українця в Канаді?
-
Ага))
-
Ты тоже решил что она живет в автошколе?))
-
Ааа, не так прочитав))) ахахах
-
Это что то меняет в получении прав?
-
Он работает в автошколе
-
И?))
-
Це як?)
-
Ну вот, я просто живу у инструктора, он работает в автошколе