Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Знаю, тому кажу, бо 15 поінтів то щонайменше 3 порушення на рекорді. Нормальні страховки деколи викидають коли 2
-
😆😆😆
-
То что поинты влияют на страховку это миф распространённый среди иммигрантов из снг
-
Аххаах, треба тікети в суд подавати)
-
У мене буде походу десь 500
-
На страховку влияет нарушение, а не поинты
-
Поінти то не проблема, мені цікаво, скільки люди платять страховку, коли в них 15 поінтів🫣
-
Ага, ок, я просто права когда получал в Торонто этим вопросом не интересовался В Альберте так же, я когда 13 поинтов набрал мне письма начали приходить с просьбой change my driving habits 😂
-
Я їх за день позбувся😆😆😆
-
15 points і лайсенс автоматично буде suspended на 30 днів
-
Сколько кстати в Онтарио нужно поинтов чтоб без прав остаться?
-
Нас 2 я и моя сестра
-
Можливо хтось шукає roommates в Оквиллі ?
-
стади не принимают?
-
только ворк?
-
613-321-4243 - зателефонуйте на цей номер та уточніть, вони зможуть надати всю необхідну інформацію. При собі мати треба ворк перміт, вони будуть питати дані з нього, щоб підтвердити особу
-
Привіт, У нас є будинок на головному рівні з 3 спальнями, недалеко від аеропорту, на околиці Торонто (кордон Міссіссаги)будинок повнісю омебльований, дата заїзду 13 червня, є вільна одна кімната (для пари або однієї людини)
-
Є остеопат
-
У кого-то из девочек есть мама массажист, только я не помню у кого именно
-
Ставят ли её на стади пермит или только на ворк? У меня виза с такими де условиями как и CUAET, но пометки не стоит
22 Jan 2023, 02:47
33888/119201
about 5 hours ago