Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Т2 ? Це що?
-
Зрозуміла, дякую. А я знаходила на сайтах квартири Т2 по 2000-2500 канадських
-
Ну если одна и с работой, то можно и 5k$+
-
Лучше брать с запасом. 10к$+
-
Тут это популярная штука. Покупают дом и сдают отдельно подвал/первый этаж и второй этаж. У вас всё своё (душ/стиралка/кухня), но окна маленькие ,потому что полу-подвал.
-
Торонто та ближні райони. За зп я ж написала в «ідеалі») щось не так?
-
Да, всё так. Подвалы за такую цену сдают.
-
Бейсменд — це підвал Оренда за місяць. Швидш за все, це мав автор на увазі
-
А про яке місто ви цю інформацію зібрали? Та з яким рівнем анг така зп?
-
Зібравши з різних груп інформацію, то в мене виходить така математика: переїзд - ~500-1000$, однокімнатна квартира - ~1500-1700, їда - ~800-1200 І зп в ідеалі від 5000 Але можу помилятися))
-
Що значить місяць в підвалі 2к?
-
Доброго дня. Залежіть від потребностей, і чи є віддалена работа. Тут виплата 3к$ на одного, але місяць в підвалі буде десь 2к$. Чув червоний хрест можуть допомогти перший місяць з житлом, але сам не користувався(
-
Добрый день всем. Хочу переехать в Канаду но даже не знаю какую минимальную сумму нужно иметь с собой. Кто-то уже имел с этим опыт и может пожалуйста подсказать?
-
спасибо!
-
Якщо ОНІР нового зразка (зелені, з фото та великим QR-кодом на зворотному боці), то там адреси нема і картку фізично не міняють. Старі припинили видавати з 21 року чи щось таке.
-
спасибо!
-
Онлайн - можно через гугл узнать, на каком сайте В сервисе делают за 10 минут, ждать 4-6 недель карты, а до этого бумажка
-
В Сервис Онтарио или онлайн
-
Привет! Как поменять место жительства на айди и хелт картах.подскажите сайт пожалуйста 🥹
-
дякую велике за відповідь!
22 Jan 2023, 02:47
3401/118955
about 5 hours ago