Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всім ✌️
-
Всім привіт!! Цю неділю ми робимо picnic(пікнік)! Будуть призи, нові знайомивства, музика, шампанське. Внас приходить людина яка находить людам роботи, житло і буде багато інформації для нових людей які тільки шо приїхали в Канаду :) буде дуже весело! Напишіть мені як вам цікаво. Всі можуть приходити💕🇺🇦
-
Тверезо мислити не можу, Дерева з вітром розмовляють. Лиш заспокіюються трошки, Мить лиш одна - і листя опадає. І хоч весна прийшла до хати, І все веселіє навколо. Та по країні де не де гармати, І люде тягнуться додому. Триває спокій в містах, селах, Так просто вірити я хочу. Та кров'ю ти наповнив келих, Москаль проклятий вчинив злочин. Я вже не можу більш терпіти, І плакати в ночі в подушку. Порозмовляю трохи з миттю, До серця прикріплю волошку. Та час спливає, минуть тиждні, Й може танки знов виводять. Закінчується пора лижів, Сніг з гір спадає майже трохи. А по щебінці котить трактор, І всі здригаються довкола. Все із-за тебе, провокатор, Позачиняли в містах школи. І десь в землі починуть войни, Сирену слухають дівчата, Ворожі хлопці гинуть в Трої, А по країні кинуть гради. А там в будинок влучив постріл, І все, хатинки вже немає. Залили кров'ю мирне поле, Того хто зробив - поважають. По людях видно, що ті плачуть, З кожним днем все тяжче, тяжче. І лиш одинці світло бачать, Я сподіваюся на краще.
-
Как хорошо быть маленькой, Играть с друзьями до вечера. Печь пирожки рядом с бабушкой, И не думать о вечности. Как хорошо быть маленькой, Одуванчики в косы вплетать. Разговаривать с зайчиками, Босиком по травке бежать. Как хорошо быть маленькой, Быть свободной от всяких проблем. Пить кисель и закусывать пряником, Говорить маме: "потом я доем". Как хорошо быть маленькой, Убегать за воздушной змеёй. Играть в шашки с другом из садика, И мечтать о жизни простой. Как хорошо быть маленькой, Учить стишок в первом классе. Кушать манную кашу целыми днями, И беседовать со здешней плаксой. Как хорошо всё же быть маленькой, Под гитару петь песни с подружкой. Танцевать под дождём в рваной майке, И любить свою серую кошку.