Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Можно ли открывать 2 кредитки разных банков? Если да - за 2 насчитывают кредит скор?
-
Пишу в общий чат совет так как просят, газета зміст ,польська газета, фейсбук і торонтовка.
-
Слушаюсь командир как только найду сразу скину.
-
ну просто якщо юзати тут мастеркард то це буде конвертація через євро, ні? так було в штатах, віза - відразу долари, мастеркард - конвертація в евро а потом в долари в европі навпаки це з мого досвіду
-
Можливо, але могрич брокери так радили.
-
який сенс? мастеркард це европа ж, ні?
-
Якщо по програмі Куаєт - то це супер. Для кращого кред рейту, якраз і бажано мати дві картки( віза та мастеркарт)
-
Привет всем. Если не сложно, ответьте в каких банках открыли карту и какой дали лимит. У меня например BMO 3000$ CIbC 1000$
-
Це тут ні до чого. Поможи учасникам чату знайти житло. Хоча би корисною порадою, а не так, що хто шукає той знайде. Силки реальні в чат давай.
-
Суть тут одна если с большинством не согласен значит все пропало.коршуны заклюют ))
-
Не переймайся.😜
-
Можете озвучити якшо хочете що тут такого
-
Порадь Гатсу 👍
-
Я думав якщо ти пишеш в прайвет то хочеш щоби це залишилося між нами? Але можу і озвучити.🤣🤣🤣🤣
-
Шукаю кімнату в Торонто до 1200, або можу з кимось знімати квартиру, не має шкідливих звичок, без тварин.Заїхати зможу вже 5 числа.
-
Щось ?)))
-
Мені також щось почав в прайвет писати, 🤣🤣🤣
-
Ні,якщо житло знімаєшто якраз на хату
-
Всім вітання ! Допоможуть розібратися будь-ласка!.Хочемо зробити мед.огляд у Європі Один з членів сім'ї є громадянином ЄС З візою ЕТА куди мають бути внесені дані мед. огляду , щоб потім їх побачили у Канаді Подавали сімейну заявку по програмі CUАЕТ
-
Тому я вас і перепитую, бо є і GTA.
22 Jan 2023, 02:47
3647/118901
about 2 hours ago