Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка якимі авіалініями краще летіти з Варшави до Торонто? І в нас нема щеплення, я так розумію що треба буде пройти самоізоляцію в два тижні, на цей період надають зараз житло, чи вже немає такої можливості. Заздалегідь дякую за відповіді.
-
Дуже вдячний! Гарного дня!
-
Це потрібно отримати сін, відкрити картку в банку і потім подаватись? А до кого звертатись з приводу житла?
-
Дякую за відповідь. Але цікавить саме Торонто.
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи дають в Торонто безкоштовно житло на перший час і скільки займає по часу надання допомоги в 3000 CAD? З фінансами туго. Дякую!
-
Всім привіт! Друзі, чи є тут хтось, хто недавно прилетів та користувався допомогою нової організації в аеропорту, тієї яка зараз замість червоного хреста? Відгукніться будь ласка в приватні повідомлення, маю декілька запитань ☺️ Буду дуже вдячна за відповідь!
-
Ще раз всім привіт 👋🏼 Тут щось намічається цікаве 👻 Вже скоро дізнаєтесь 🔥 Підписуйтесь щоб не пропустити Instagram: instagram.com/party_toronto?igshid=YmMyMTA2M2Y= Щоб попасти в бесіду пишіть в ЛС
-
Всім привіт! ☺️ Я шукаю проекти та співпрацю віддалено😍 Хтось бажає собі оновити чи створювати логотип? Будь-якого бренду/додаток/інтернет-магазину Беру за мінімальну оплату (Хочеться більше наповнювати кейсів) А також, можу взяти крім дизайну, в SMM (ведення та просування) Розкажу про себе коротко: Я український дизайнер із дипломом навчання 6 років в IT-академії. Крім цього, є ще українська освіта з маркетингу. Я постійно розвиваюсь у тренді курси вивчаю постійно. І ще я маю досвід роботи у сфері SMM 6 років (паралельно працювала поєднуючи навчання у ті періоди). Працювала дизайнером 1 рік, так само паралельно. Коротко кажучи, дуже багато навчалася та працювала) Якщо Ви готові підтримати українку, напишіть у личку будь ласка, адмін будь ласка не видаляй смс, дякую) P.s Маю досвід із міжнародними проектами)
-
150 я платив
-
invite.viber.com/?g2=AQAXL%2Bg9rUxSwVAxr%2BWk7NWQ3ny5jUGOAJtEMDSSHqPFW6wylgApItgXipIvJmLw