Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
5 Six Point Rd, Etobicoke, ON M8Z 2W7 North fish Неплохой магазин. Там есть и икра, и рыба разного посола и копчения
-
Всім привіт! Подруга шукає 1-кімнатну квартиру або кімнату в Торонто (бажано downtown або близько) Якщо в вас є варіанти, напишіть, будь ласка з: фото/район/ціна Готова в’їхати з 1 січня
-
Друзі привіт!🙂 Збираємо кошти для мого друга на EcoFlow. Будемо раді за будь-яку допомогу🤗🇺🇦 www.instagram.com/p/CmuV8thvTC-/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Всім привіт! ☺️ Я шукаю проекти та співпрацю віддалено😍 Хтось бажає собі оновити чи створювати логотип? Будь-якого бренду/додаток/інтернет-магазину Беру за мінімальну оплату (Хочеться більше наповнювати кейсів) А також, можу взяти крім дизайну, в SMM (ведення та просування) Розкажу про себе коротко: Я український дизайнер із дипломом навчання 6 років в IT-академії. Крім цього, є ще українська освіта з маркетингу. Я постійно розвиваюсь у тренді курси вивчаю постійно. І ще я маю досвід роботи у сфері SMM 6 років (паралельно працювала поєднуючи навчання у ті періоди). Працювала дизайнером 1 рік, так само паралельно. Коротко кажучи, дуже багато навчалася та працювала) Якщо Ви готові підтримати українку, напишіть у личку будь ласка, адмін будь ласка не видаляй смс, дякую) P.s Маю досвід із міжнародними проектами)
-
Хто може підказати, як в Торонто працює українське консульство на свята. Можливо хтось нещодавно звертався і знає. Дуже дякую.
-
Шукаю сосідку в кімнату. 650СА в місяць. Етобіко біля аеропорту.
-
За час до открытия советую приехать, чеса 4 сэкономишь