Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Никто у вас ничего не отберет ,берите сколько хотите (по правилам не белее 5 упаковок 1 наименования ),посмотрите что тут можно купить без рецепта (ибупрофен ,парацетамол ,чаи от простуды это все без рецепта ) Я вам рекомендую вынуть из коробок (так ясно что они для личного пользования и не так много места занимают ) и сложить как вам удобно Если что-то сильнодействующие то на всякий случай возьмите рецепт с переводом на английский
-
Привіт усім, підкажіть хто вже в Канаді, як ви пакували ліки у валізи, їх реально не мало з тим розрахунком що, кажуть брати на рік як мінімум поки знайдеш свого лікаря, і думаю як їх пакувати, хто як хто насипом хто окремо коробки кладе, хто без коробок,а в мене багато і думаю як їх компактно скласти,краше щоб в коробках були чи можна насипом як пишуть ,але це не пару штук ліків а реально багато
-
А что за банк?
-
Всем привет, тут можно опубликовать поиск работы, может тут есть кому-то нужен дизайнер или smm?)
-
Вы ему предложили. Вы соучастник)
-
Позоритиме Юрко, до мене 0 питань
-
Всім привіт. Скажіть будь ласка як ви шукали сімейного лікаря?Чи є в когось контакт лікаря хто ще бере до себе людей і можете його порекомендувати?Англомовного не проблема, просто хотілося б щоб це був спеціаліст…
-
Да у меня также, но там вроде небольшая сумма
-
Не позорь рейв культуру