Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ток я не понял как получить ? Может кто то рассказать или поделиться условиями ? Спасибо
-
+ , BMO тоже дает такое
-
Доброго вечора усім! Шукаю дівчину або жінку на підселення. Звільняється кімната у 2 bedroom apartment з першого лютого. 1500 за місяць + 17 за інтернет + 9 страховка Додатково ще оплачується електрика. Є свій спортзал, пральна та сушка знаходяться у самій квартирі. Адреса: 3385 Dundas Street West.
-
Аа я не в курсі була 😅
-
я думаю він про двіж який рекламували СІБС новим клієнтам що якщо тобі зроблять робочий депозит на карту плюс декілька платежів то буде +350 баксів
-
А які є бонуси ? Бо теж цей банк в мене
-
Хтось бонуси від CIBC отримав?
-
Спасибо 🙏🏻
-
Не волнуйтесь они там будут. Они с 2 часов дня по большей части и до 2 ночи
-
Подскажите, организация, которая предоставляет временно жилье в аэропорту круглосуточно там? Сейчас планирую брать билеты, самолет должен прибывать в 20:40, боюсь, что приеду, а в аэропорту никого не окажется…
-
Подскажите пожалуйста вариант за комнату. Мой сын хочет снять. Буду очень благодарна
-
Як можна підготуватися? Мені потрібно на 7-8 здати
-
Чи хтось здавав CLB на визначення рівня англійської ?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, де я можу знайти посилання для допомоги українцям з житлом на перший час. Отримала робочу візу і поки не знаю, що робити далі Дякую
-
А якщо дитина вклеяна в чоловіка паспорт віза є а в дитини паспорта немає чи потрібно паспорт чи зможемо виїхати так як заїхали підскажіть будьласка
-
Доброго вечора скажіть будьласка якщо летіти в Україну з дитиною 2роки і тиждень потрібно купляти і їй білет чи можна на колінах ?