Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
ЕЙ, виг. 1. Уживається при потребі окликнути, підізвати кого-небудь, звернутися до когось. - Ей, дядечку, швидше будемо писати, Бо хочеться спати і вам і мені (Шевч., II, 1953, 54); -Ей, стій! - донісся до них гучний голос із саду (Мирний, IV, 1955, 224). 2. Уживається при вираженні незадоволення, досади, безнадійності і т. ін. - Ей, така мені робота, то ліпше не треба! Вам тільки дарма гроші давай! (Л. Укр., III, 1952, 665); - Ей, не хотілось мені на ту Бессарабію - так не хотілось, як живцем у яму.., (Коцюб., I, 1955, 140).
-
Ты хочешь затронуть вопрос с языком? По твоему если человек общается с помощью русского языка, то он автоматически быдло? Я же тебя понимаю, ты меня понимаешь. Что сделать если в моем городе общаются все на русском, и половину школ были на русском языке. И в институтах тоже преподавали на русском.
-
В "Polyclinic" у Норс Йорку основна маса лікарів російськомовні, де можно нормально пояснити симптоми та отримати рекомендації або лікування. Вже 4 моїх знайомих були там і майже у всіх однакова фраза "нарешті зустрів адекватного доктора". Але сам ще там не був. Спробуйте зателефонувати на цей номер - 4162226160, та запишіться на прийом. 2 champagne drive, east www.polyclinic.ca/
-
Повагу треба мати і на українській спілкуватись в українській спільноті, з українцями
-
Це теж до бидла?
-
"Ей малий, скажи малому, хай малий малому скаже, що малий теля прив'яже"
-
Може для вас так звертаються до бидла, але зазвичай це абсолютно нормальний вираз))
-
Это понятно. Но боюсь чтобы не оказалось, что у них тут и не существует наших аналогов. И кроме сосудосуживающих они мне ничего и не предложат. Я уже ходила со своей болезнью. Врачи махали руками, мол, это вирус, само пройдет. Симптоматическое ничего не выписывали.
-
Ясно, сосудосуживающие есть, но они не лечат. И не хорошо ими часто пользоваться. Нам альбуцид в таких случаях помогал. И еще этот, забыла название, который в аптеках готовили - бывал желтого и темно-коричневого цвета. Но их выписывали уже когда зеленые сопли были.
-
Доброго вечора всім! з 26.12 Здається в оренду бейсмент Richmond Hill, Ontario За детальною інформацією звертайтесь у приват. Власниця надає перевагу новоприбулим. Без кредитної історії і без гаранта,але оплата за три місяці і мінімальне проживання 4 місяці Всім гарного вечора