Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Надеюсь меня не удалите😂😂
-
😂😂
-
особисто мені трохи менше ніж через 2 неділі вже прийшо запрошення на вклейку візи до паспорту
-
Щойно бігав по центру міста зустрів пару, з прапором України які йдуть на мітинг, я їм кажу Слава Україні, вони мені відповідають - Героям Слава, я був впевнений що вони Українці, але це виявились канадці які йдуть підтримувати Україну, якщо кандаці знайшли час то ми Українці немаєм права не знайти час. 💙💛
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, скільки в середньому займає часу етап розгляду бекграунду після проходження біометрики? Дякую!
-
Як мені пояснили, офіційні урядові та провінційні служби НІКОЛИ не зв'язуються через смс - лише через пошту, телефон чи особисто.
-
Всім привіт, збираюсь через два місяці летіти до Торонто і хотів запитати, може хто вже працює на будівництві де ще потребують працівників, був би вдячний за любу інформацію(20 років, не п‘ю не курю, після 11 класу пішов навчатися на зварника, а сам зараз працюю «монтером плоских дахів, ізоляція плоских дахів та елевація стін, маю європейке управління на під‘йомники»
-
Паспорт пів року тільки дійсний
-
Можливо це злив через оператора