Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Усім привіт! Цієї п’ятниці ми провели стенд-ап шоу українською та англійською мовою. Ми отримали позитивні відгуки й збираємося продовжувати працювати над розвитком цього проекту! Якщо у вас є бажання спробувати себе у стендапі, напишіть @alexkotsyk у приватні повідомлення. Ми будемо проводити зустрічі, щоб допомогти вам порадами й розповімо про головні правила. Більшість заходів проходять на вихідних)
-
Клас, дякую за вашу свідомість 👍🏻
-
Я думаю , що класний український мерч зайде ліпше. Також це має точно буде не залитий квадрат, бо так виглядає не так цікаво. Якщо хочеться , то потрібно зробити класний дизайн ( можливо замовити малюнки у художника , потім перевести все в малюнок гарної якості і знайти хорошу печать. Обов’язково протестувати ( прати, носити и т.і ), бо якщо після прання вона стане чорною , то це провал. Якість самої кофти теж має бути нормлаьною. Також слід дізнатись , як це оформлювати ( індивідуальний підприємець , тощо). Якось так. Доречі я так і не знайшов класного мерча, бо ніхто не хоче заморочуватися і замовляти класний і цікавий дизайн . Треба мати гарний смак , стиль і концепцію і тоді це піде.
-
Для самостійного виготовлення
-
це чужа ідея, ні? Навіть в іншій країні треба мати повагу до чужої творчості і мерчу. Фраза Стерненка з якою він продає мерч. В такому разі, не впевнена, що ви маєте право на друк зображення на другому фото
-
Г1 без разницы, везде это просто тест на компьютере
-
Дівчата та хлопці 👋🏼 Почуваєтесь самотньо? Хочете нових знайомств? Не знаєте як провести вихідні? Приєднуйтесь до бесіди: «Двіж в Торонто 🇺🇦🇨🇦» - і ніколи більше не задавайте собі таких питань. Якщо є бажання приєднатись 🤩 Пишіть мені в ЛС, добавлю: @yura_vodyaniy Обіцяю, буде весело 😎
-
Профессиональный Пейнтер (маляр), с многолетним опытом, ищу работу, эстимейт по хорошей цене и высокое качество обещаю Professional painter is looking for jobs opportunity, able renovate and manage all site project, excellent quality promises.
-
Спасибо