Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Еех піду ще десь шукати 😅 я спробував 😄
-
Нікому roommate не потрібен ?😄
-
Треба було питати де таке можно зробити , я теж поїду куплю 😂
-
Даааа, поїхати за продуктами і повернутись вистачить , але без продуктів 😂
-
Друзі, привіт! Чи є тут механіки (car mechanic) які шукають роботу?
-
Вітаю! Хтось відкривав Work permit дитині 16 років з середини Канади? Навчається в старшій школі і хоче працювати. Дякую.
-
Добрий вечір, я хлопець 18 років , шукаю роботу, підроботку , якщо в когось є якісь пропозиції буду дуже вдячний.
-
Точно видел в этой группе что кто-то искал, попробуйте через поиск
-
Доброго ранку ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300 гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 26-27 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допожіть
-
Привет! Можно в лс пожалуйста
-
Привіт Здаю кімнату за адресою 3385 Dundas Street West для дівчини або жінки (така умова сусідів) 1500 за місяць +17 за інтернет +9 страховка Заїзд з 31 січня - 1 лютого Є спортзал на першому поверсі ( велотренажер, бігова доріжка, фітнес м’ячі, силові тренажери) Через дорогу знаходиться Fresco, в 5ти хвилинах автобусна зупинка ( до найближчої станції метро 8 хв на автобусі, та близько 20 пішки) Також поблизу є Walmart, dollarama, Starbucks, shoppers drug market
-
Привіт. Порадьте роботу. Знаходжуся в Торонто. Досвід м'ясником більше 10 років. Готовий працювати і в околицях міста також. Англійська А2. Дякую.
-
Знайомий знайшов роботу м‘ясником в Монреалі. Думаю тут теж зможете знайти.