Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Знайомий знайшов роботу м‘ясником в Монреалі. Думаю тут теж зможете знайти.
-
Хоч би тексти мішали. Зовсім скамери розлінилися. А може від природи такі тупі
-
comedybar.ca/shows/ukrainian-stand-up-comedy не це воно?🙃
-
Привіт ✋ Скажи, будь ласка, чи бувало вже у тебе таке, що повторюєш-повторюєш іноземні слова, а вони все ніяк не запам'ятовуються. Або ж здається, вже вивчив ті фрази та словосполучення, а на вже завтра половину забув 😂 Скажеш, що справа в пам'яті? Можливо, але не тільки, бо запам'ятовувати незвичні нашому вуху конструкції для нас дуже складно та нетипово. Але, якщо знати, як краще за все вчити іноземну лексику, як групувати слова, як закріпляти та відпрацьовувати їх у вправах, то шлях до вивчення іноземної мови стане набагато легшим та приємнішим. 😃😉 Кожна мова, будь то іспанська, англійська чи словацька - окрема планета, яка живе та рухається за своїми історично вкоріненими правилами. Тому для кожної мови необхідний свій підхід та допомога фахівця, який вже опанував її на високому рівні. Тому ми з колегами запустили Проєкт допомоги громадянам України у вивченні мов, який вже триває понад 10 місяців. Саме для тих, хто опинився закордоном. Вік не має значення: діти, дорослі. Спершу проведемо безкоштовну консультацію, тестування, після чого вже підберемо оптимальний формат та зручний графік Навчимо розмовній мові, підтягнемо по граматиці та лексиці, підготуємо до іспитів, в тому числі і до ЗНО. Навчальна література, як і добра знижка включені. Вітаємо як дітей, так і дорослих будь-якого віку Пиши! @Sunshine_in_soul +380683551826 Вкажи: ім'я, мову, поточний рівень та мету навчання. Після чого вже з тобою сконтактує наш викладач. Поспішай 😉 EUROPEAN WAY SCHOOL
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, я зараз заповнюю анкету QUAET, вказую дані своєї мами, яка прописана в Маріуполі, але з листопада знаходиться в Італії, то мені вказувати її адресу фактичну чи прописку? Дуже дякую
-
CUAET
-
Та хай буде Qanada 😄
-
Дякую, дуже допомогли;)
-
Я виїхала з Італії також Можу допомогти з заповненням, тільки пізніше бо 5:30. Давайте в лічку
-
Подскажите, пожалуйста, какие документы нужно переводить без канадского подтверждения. Пока мы дома (в Украине) хочется подешевле это сделать).
-
Доброго дня! підскажіть будь ласка мед огляд треба пройти до того як прилетиш в Канаду чи вже після прибуття? Може хтот не давно прилетів до Канади розкажіть в личкі як усе проходили коли сіли в канаді! Буду вдячний!
-
Медосмотр можно и так и так
-
Вітаю всіх) Хочу поцікавитись, я маю дозвіл на роботу і припустимо я влаштуюсь в Торонто на роботу, чи потрібно мені буде платити 2 податки федеральний та провінційний, або якось по іншому? І дохід буде не в межах виключень, типу якщо менше 15к на рік, то щось можно не платити. Дякую за відповідь ін едвенс так би мовити 😸