Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
це ніяк не пов'язано взагалі. єдине що, уже якщо вам коштів не вистачить на всякі процедури для пр, то так буде проблемою
-
Ні але я в цілому як це працю в випадку пр
-
Ну ти ж не будеш її роками брати
-
Ну як ніби кажуть що береш соціальну допомогу і не можеш себе прогудувати і тд... Як я чув
-
ніяк це не впливає, зараз навіть є виплати від деяких провінцій
-
Одне до одного ,нічого не має
-
Надіюсь
-
Коштів вистачає брав в минулому цікаво як вплине зарез просто
-
Доброго вечора Можливо,хтось у лютому буде летіти у Торонто,і зможе взяти деякі ліки?
-
Все ок, не хвилюйтесь
-
Дякую
-
Там не только акцент, сленг тоже, плюс некоторые слова совершенно разные
-
Вже не треба.
-
Ребята , отправил сигареты по адрессу в Торонто , женщина не оплатила товар , забрала его и пишет мне что я обманщик и она будет жаловатся , что подскажете в такоц ситуации делать ? Тут даже не заявишь никак …
-
Наша організація займається допомогою новоприбулим українцям з пошуком та оплатою житла. Ми надаємо консультації та допомагаємо подати необхідні документи. За додатковою інформацією можно звернутися до україномовного консультанта: Валерія Булавенко valerygrand@gmail.com +1(647)904-18-36 +380674886823 t.me/ukrainecanadahome Будемо раді відповісти на хвилюючі Вас питання.
-
А чего отдаете не взяв денег? Тут как бы и у вас левый доход под акцизным товаром
-
Выглядит как умная версия спама) я бы тебе не верил
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи є варіанти піти вчитися в автошколу та отримати права категорії В. І де це можна зробити в Торонто?
-
вітаннячко, чи є тут українські тату майстри?
-
Кінцевий пункт Торонто - це 3-ій термінал, Вас зустрінуть україномовні люди з організації CUAIS. Інші рейси , кінцевий пункт яких не Торонто - це перший термінал. Там також CUAIS є
22 Jan 2023, 02:47
44950/118910
about 2 hours ago