Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
гугл пишет 1 бедрум 2400
-
Подскажите, вообще реально снять квартиру в Торонто и какая средняя стоимость ?
-
Скільки виходять комунальні в місяць?
-
Торонто ! Айкос б.у (состояние нового)35$полный комплект Сигареты со сменным картриджем Цена за шт 8$без зарядного шнура (новые!)с картриджем новым Личная встреча ,писать в лс
-
Доброго дня,можливо хтось летить в Торонто у лютому?
-
Друзі, допоможіть з'ясувати інформацію бо ніде не можу найти підтвердження - в групах пишуть, що в аеропорту Торонто є Service Canada і по прильоту відразу можно зробити SIN (Social Insurance Number), якщо є адреса проживання? Чи хтось вже так робив? Дякую
-
Добрий день. Підняла ліжко, надірвала спину, дуже болить поперек, лежу. Будь ласка, порадьте аналог Німесилу в Канаді, без рецепту і де купити. Дякую
-
На двох людей близько 130 САD.
-
Просто скажете какой захотите и все
-
Даже адрес не нужен, они не требуют пруф оф адрес, только воркпермит и паспорт
-
Дякую. Тобто по прильоту в аеропорту відразу робиться sin? Я правильно зрозумів?
-
Как я заметил тут всем плевать на вашу одежду
-
Парацетамол и убупрофен без рецепта в любой аптеке, также согревающую мазь без рецепта можно, насчет нимесила не уверен
-
Хтось квитки замовляв через цю Агенцію? Humana travel???
-
Если там есть онтарио сервис, тогда да, мы делали в другом месте
-
Ребята , может кто-то в марту будет ехать с Варшавы. Напишите в личку. Буду билеты брать с компанией людьми проще будет))) Мне 21
-
Доброго Дня, підскажіть будь ласка ,в якому банку вигідніше зняти гроші з Укр доларової карти ?
-
Привіт 👋🏻 Здається кімната з окремою душовою в 2bedroom apartment для дівчини або жінки. Станція метро Runnymede. Новобудова. 1500cad
-
HSBC - комісія банкомату 3 CAD за транзакцію (плюс комісія вашого банку)
-
Виїзджаю завтра з України. Приймаю замовлення на: cтiки до Іqоs/gIo, cигapeти будь-якої марки, еIf-bаr’и, лiки, продукти - пишіть в контакти)
22 Jan 2023, 02:47
45109/119137
about 7 hours ago