Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Найкраще купляти новий телефон в BestBuy?
-
invite.viber.com/?g2=AQAXL%2Bg9rUxSwVAxr%2BWk7NWQ3ny5jUGOAJtEMDSSHqPFW6wylgApItgXipIvJmLw
-
Так навіщо через банк, там завжди націнки високі.
-
Ти хочеш саме в долларах ?
-
Ребят, а есть тут фитнес инструктора среди нас?) Или может порекомендуете кого в Торонто?
-
Підвоху не має. THHC - це організація, яка працює з кандцями і зараз українці також отримали можливість користуватися бенефітами.
-
Так, а в чем подвох раздавать деньги?) Там не малые суммы нужно вкладывать . Та и сколько я тут сижу вас вижу впервые. Почему только сейчас активизировались?
-
Ви не маєте повертати гроші. Наша компанія платить за вас
-
Потрібні люди з досвідом роботи на монолітному будівництві ( арматура, опалубка), та без досвіду в будівництві, локація Мілтон ( поруч з Місісагою). Зп від 25 доларів на годину, з вакаційними і всіма соц відрахуваннями, і вище якщо є досвід роботи в моноліті. Робота цілий рік. Є вільні кімнати в оренду поруч з роботою. Мови спілкування : англійська, італійська, іспанська, португальська. Якщо ви розмовляєте однією з цих мов чудово, якщо тільки українська та базовий англійський теж може бути. Чудовий варіант для тих хто щойно приїхав і шукає першу роботу, або планує продовжити кар'єру по данному напрямку будівництва. Старт від завтра.
-
Так а с каким процентом нужно вернуть деньги?
-
Доброго Дня❗️ Я є представницею «The Housing Help Center” THHC- некомерційна організація, яка допомагає людям отримати доступ до високого рівня життя , тут у Торонто. Ми прагненомо, щоб кожен новоприбулий українець отримав гідні умови проживання та користувався ресурсами громади на рівні з громадянами. 🛑 The Housing Help Center пропонує вам такі програми як: ⭕️Rent Bank - якщо у вас не має можливості заплатити за оренду житла, чи ви плануєте знімати житло і вам потрібно внести кошти за перший і останній місяці, яких ви не маєте ви можете звернутися до THHC. Завдяки програмі Rent Bank ви зможете отримати кошти для оплати ренти. ⭕️OESP program - якщо ваші рахунки за електроенергію не відповідають вашому доходу, чи якщо ви його не маєте програма OESP розрахована саме на допомогу оплати за електричні ком.послуги. ⭕️EEF/ LEAP - ще дві програми, які дозволять вам отримати фінансову допомогу для оплати комунальних платежів ( води та газу). ⭕️Також THHC пропонує допомогу у вигляді Food Bank (банк їжі), Furniture Bank ( меблі) , Clothes Bank(одяг). ✔️Якщо ви є громадянином, маєте PR, чи приїхали по програмі CUAET, то ви мажете право на участь у цих програмах. За більш детальною інфомацією прошу звертатися чи за телефоном на брошурах, чи напряму до мене: email: [email protected] phone number: 416 402-5984 Сподіваюся буду вам корисною! Марія)
-
Если у тебя пишет Amazon ca. То в долларах Канады