Доброго Дня❗️
Я є представницею «The Housing Help Center” THHC- некомерційна організація, яка допомагає людям отримати доступ до високого рівня життя , тут у Торонто.
Ми прагненомо, щоб кожен новоприбулий українець отримав гідні умови проживання та користувався ресурсами громади на рівні з громадянами.
🛑
The Housing Help Center пропонує вам такі програми як:
⭕️Rent Bank - якщо у вас не має можливості заплатити за оренду житла, чи ви плануєте знімати житло і вам потрібно внести кошти за перший і останній місяці, яких ви не маєте ви можете звернутися до THHC. Завдяки програмі Rent Bank ви зможете отримати кошти для оплати ренти.
⭕️OESP program - якщо ваші рахунки за електроенергію не відповідають вашому доходу, чи якщо ви його не маєте програма OESP розрахована саме на допомогу оплати за електричні ком.послуги.
⭕️EEF/ LEAP - ще дві програми, які дозволять вам отримати фінансову допомогу для оплати комунальних платежів ( води та газу).
⭕️Також THHC пропонує допомогу у вигляді Food Bank (банк їжі), Furniture Bank ( меблі) , Clothes Bank(одяг).
✔️Якщо ви є громадянином, маєте PR, чи приїхали по програмі CUAET, то ви мажете право на участь у цих програмах.
За більш детальною інфомацією прошу звертатися чи за телефоном на брошурах, чи напряму до мене:
email:
[email protected]
phone number: 416 402-5984
Сподіваюся буду вам корисною!
Марія)