Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую!!!
-
На ківі. Білет купили,а кошти за весь багаж повернули і не забронювали. Довелося купувати багаж в аеропорту на реєстрації
-
А вони не сказали чому кошти за багаж повернули і не забронювали???
-
Порадьте хто знає лікаря-ортопеда в Торонто (Етобіко/Місісага теж підійде). Потрібно 'вставити' на місце зміщений диск позвоночника. Дякую.
-
Всем привет, кто хочет покататься на лыжах в блю маунтин пишите в лс, есть машина
-
Друзі, величезна подяка від мене і від бійців 115 бригади, а саме медвзводу другого бату. Диски отримали і вже збортували. Залишок з банки піде на наступний збір! Всім ще раз щиро дякую!!! Все буде Україна 💪💪💪
-
Доброго дня, Шукаю роботу в салоні краси. Я майстер перманентного макіяжу з досвідом роботи. Напишіть будь ласка в особисті)!
-
Всім привіт! А хтось виписував довіреність на отримання диплому в Україні через нотаріуса? Можете поділитись контактами?
-
Да на 9 Это временный син
-
Всем доброго дня, у всех sin начинается на цифру 9? И те кто открывал компанию на себя, подскажите через кого делали
-
Expedia. Рим - торонто 480cad +70€ валіза 25 кг. Травень 2022 року.
-
Добрий день! Віддам українцям, яким потрібно, дитячі речі на 3-6 міс.: комбінезон на флісі, шапочка, штани та кофта
-
Еще никто
-
Хтось пройшов медичний огляд?
-
Спасибо
-
За 2 часа прошли , долгая очередь на сдачу крови была, а так без проблем
-
И как? Всё легко?
-
Я проходил
-
Да, в этобико, заняло пол часа наверное, но платить пришлось 175$
-
Всем привет 👋 Я персональный онлайн тренер и диетолог-нутрициолог 🍽 Помогу вам накачать 🍑 Сделать плоский живот 💪 И рельефное тело ✅ БЕСПЛАТНО консультирую и даю рекомендации Жду вас в лс 🙂
22 Jan 2023, 02:47
45382/118852
41 minutes ago