Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
На скріншоті
-
Ви ж написали що «відправили дівчині». Тому я і стригерився. Тому хто скрафтив відповідь - горіти у пеклі, безсумнівно. Але є плями в історії…
-
Друже. Я дуже радий що ти вступаєшся за дівчину. Так і треба, ату його! Дівчино написала, цитата: «Компанія дала таку відповідь дівчині.» Я не второпаю як це можна зрозуміти інакше. Ясно що нічого не ясно. Лист страшенно мерзенний. Яна хоче хайпу. Чи задовільняють тебе такі твердження?
-
Моє повідомлення було гендерно-нейтральне, крім, можливо, «друже». Але «подруго» було б якось фамільʼярно
-
Щоб ми розвели всією групою хайп з повідомлення. В принцпі так і треба - прославити компанію. Але через такі деталі потім можна макнутися в гімно, коли стане відомі якісь інщі подробиці. То я і намагаюся зʼясувати всі деталі.
-
Я дівчина теж) просто нажаль знаю особисто яка складна ситуація в Канаді, скільки вати і пропаганди, тому і не здивована. Яна могла помилитися, бо про ситуацію дівчина написала. Але знову ж таки яка різниця чоловіку цієї дівчини чи дівчині відповідь прийшла. Головне це цей лист. Треба дізнаватися більше.