Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Білети до Франції можете похизуватися в групі
-
Проживання разом, спільна оренда квартиры, спільні рахунки і податкові і т.д.
-
Білети до Франції 3 роки назад підійдуть?😀
-
В turo можно по укр. правам
-
Доброго дня! Скажіть будь-ласка чи можна орендувати машину в Торонто через KAYAK при наявності оригінальних українських прав без перекладу, і т д
-
В мене такі
-
Їду за сигаретами, кому потрібно пишіть
-
Да, я не делала прилетела в 12 ночи, но мне рассказывали есть сервис Канада в аэропорту, там где получаете багаж, где-то посередине между лентами 4-5 или 5-6, ищите возле багажа не выходите, иначе назад не зайти. И если успеваете некоторые у выхода из аэропорта сделали банковские карточки, CIBC.
-
Зараз в Торонто проходить цікавий благодійний івент #showURheart в галереї IDfk Ти можеш прийти і намалювати своє серце, яке кожен бажаючий зможе купити в галереї . Весь інвентарь тобі видають, це безкоштовна участь. Вчора був перший день, я приймала участь тож рекомендую. Сьогодні і завтра з 18:00-21:00 190 mccaul st. www.eventbrite.ca/e/showurheart-paint-party-tickets-520897387107
-
Зараз в Торонто проходить цікавий благодійний івент #showURheart в галереї IDfk Ти можеш прийти і намалювати своє серце, яке кожен бажаючий зможе купити в галереї . Весь інвентарь тобі видають, це безкоштовна участь. Вчора був перший день, я приймала участь тож рекомендую. Сьогодні і завтра з 18:00-21:00 190 mccaul st.
-
Возможно есть у кого то желание прогуляться сегодня,выпить?
-
Всім доброго дня! Підскажіть, будь ласка, чи хтось вже ознайомлювався з ярмарками вакансій в Торонто ? Якщо є якась інформація - буду дуже рада зворотньому зв’язку !
-
‼️ ЗРОБЛЮ ЗАЛІВ НА ВАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ ‼️ ➖➖➖➖➖➖➖➖ 10к в сутки ✅ Будь яким постом✅ Приємна ціна ✅ 🫡Зв’язок - @zakup_evgeniy
-
Та клоунада сидить,понаствляла тут дічі
-
та не зважайте, поржав просто )))
-
шо за бред
-
Будь ласка ) Але попередження за спам я отримав ))))))))))
-
дуже дуже сильно дякую!!!
-
t.me/Canadian_Newcomers/25 і нижче під цим постом в залежності від провінції
-
Можливо хтось має pdf книгу для підготовки по теорії для заміни водійського посвідчення?
22 Jan 2023, 02:47
9 minutes ago