Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Credit utilization бажано до 30. В банках на фронт деску взагалі багато чого розказують, краще завжди звірятись з інших джерел Я на свому досвіді бачив на більше 30 імпактить рахунок) Можливо, це ще залежить від кредитора
-
Можливо тому мені сказали за 10-15 днів, бо ні за яке число я не знаю🙈 Коли воно в мене😅
-
А в банку сьогодні сказали не більше 60%🤣🤣
-
В тд банку в принципі, на кредитку ви кладете власні кошти В CIBC
-
трошки не так у вас є число, коли щомісяця вам виписують рахунок за останній місяць - наприклад 1 число (1 грудня, 1 січня і т.д.) щоб не платити відсотки, то треба оплатити рахунок повністю протягом 21 дня з цього числа (21 грудня, 21 січня) тому якщо ви, наприклад, щось купуєте на початку місяця, у вас є 7 тижнів до оплати якщо наприкінці – то всього 3 тижні прикол в тому що якщо не встигнути і не заплатити повністю рахунок вчасно, то відсотки будуть нараховані на весь місяць з моменту виписання рахунку (тобто з 1 числа а не з 21)
-
На рахунок кредиток - прекрасний інструмент для підвищення кредитного рахунку, і заодно економії (кешбек, поінти, перки) Щоб не псувався кредіт скор, треба, очевидно, платити вчасно рахунки І ніколи не використовувати більше 30% кредитного ліміту. Якщо платити зразу і тримати нижче 30% використання кредиту скор буде тільки рости І не подаватись на багато кредиток на раз!!
-
Краще не просрочувати тут🤣
-
А після місяця, то 22% комісії 🫠
-
Там не на 10 днів дають😅 Напротязі місяця від зняття погасити, але для кращого кредит історіі мені порадили 10-15 днів) Якщо через 20 погашу, то також норм))
-
блін а в чому тоді прикол кредитки якщо там лише на 10 днів дають гроші))