Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый вечер. Может кому-то нужно передать деньги с Украины или Италии в Торонто? Пишите в личку. (Без риска)
-
Всім привіт🤗 Хтось може підказати викладача з йоги? Може хтось займається😊
-
Доброго вечора Питання до водіїв які міняли права Українські на Канадські Я от буквально місяць тому получив українські права чи зможу я їх обміняти на канадські чи треба мати більший досвід водіння ?
-
если не ошибаюсь от 2 лет стаж должен быть
-
Вроде как сможете сдавать сразу на G2. 2 года стажа нужно на G-full
-
Ожидание на г2 - 12 месяцев (8 если со школой), на г фулл 12 месяцев С укр правами можно два месяца ездить
-
Сколько месяцев прав - столько получится сократить ожидание
-
в мене також г1, я можу іти зараз в автошколу, закінчити курси, і на 4 місяці швидше здати на дж2
-
8 місяців з навчанням в автошколі, 1 рік без
-
Якщо в мене 1 місяць то що через 7 місяців тільки я можу получити права г2
-
Якщо в мене є українські права 1 місяць тому видані можна поміняти на Г2 ?
-
Я тапаю и при входе и при выходе. Как пользоваться престо я знаю. Меня интересует другой вопрос, тариф
-
может быть не делаете Tap OFF при выходе? Вот здесь расписано простым языком, как пользоваться Presto Card на GO transit: www.gotransit.com/static_files/gotransit/assets/pdf/TripPlanning/PRESTO/Presto%20GO%20Guide_ENG.pdf
-
Так це вже вихід Вони були раніше
-
треба питатись) бо мені здається шо то дуже мало досвіду для дж2
-
Авто кредит обмін старого автомобіля на новий “trade in” Cтраховка Онтаріо GTA, Tест G1, G2 автонструктор ! Допомога в отриманні кредиту для людей з будь-якою кредитною історією, а також для новоприбулих 4166241314🇺🇦🇨🇦
-
Поняв На разі дякую
-
Подскажите в аэропорту Торонто ПЦР тест делают?
-
Добрый день, кто пользуется в Торонто моб. Связью Fido. Напишите плз отзывы
-
Добрий ранок Підскажіть в якому банку краще відкрити рахунок Дякую
22 Jan 2023, 02:47
45561/118869
34 minutes ago