Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я всё верно указал, я на тот момент жил в таунхаусе, у них нет номера квартиры (логика железная) но есть номер дома, который я указывал, я когда убер вызывал - писал в приложении точно тот же адрес без единой лишней буквы или цифры, всё так как указал в drivetest centre и он меня под дом мой подвозил всегда
-
Привіт. Підкажіть, будь ласка, чи обов’язкова наявність міжнародного водійського посвідчення в Канаді для українців?
-
Якщо я буду мати якусь інформацію то Вам напишу
-
Я писала в групу Вінніпег вони селять в готель з такими песиками
-
Привіт Підкажіть дітям 15р також потрібно проходити медкомісію після прибуття? Де можна пройти в Етобіко?
-
В нас таке ж питання, а яка у Вас собака, ми летимо з лабрадором
-
Дякую велике)
-
Працюють цілодобово
-
Доброго дня, прилітаємо в Торонто у 20:45, чи зможемо отримати Ворк Перміт, чи там є години у які вони видають?
-
Можна прийти без запису і з живою чергою подати документи. 1. Краще призодити за 60-90 хв до відкриття. Я був перший, зайшов перший і подав все в той же день. Беріть стільчик та газету 🙂 2. Вкрай бажано підготувати всі документи що написано на сайті консультсва: фото, банк драфт, анкету, саму дитину, тощо
-
Прошу максимально поширити всюди де тільки можливо! Що для бойових медиків означає бути зі світлом?🤔 Це означає, що у тебе під‘єднана/заряджена вся апаратура, така як : монітор пацієнта, кисневий концентратор, УЗД, підігрівач інфузій, тощо..💥 Це означає, що на стабіку ти не працюєш тільки з ліхтариками, а можеш спокійно виконувати свої обов‘язки не боячись щось проґавити, через те що недостатньо світла…💡 Це означає, що у тебе буде стабільний зв‘язок(God Bless Starlink😂), який допоможе тобі вчасно отримати виклик.🚑 Начебто прості речі, так? Але! Без генераторів це неможливо зробити! Тому мені доручено провести новий збір, ціль якого - забезпечити всі наші позиції генераторами.‼️ Так, знову великий збір. Так, я вже кілька разів казав собі, що більше не хочу проводити великі збори, але я не можу лишити свій крутезний батальйон без допомоги, бо це люди - добровольці, які не отримують заробітньої плати, та просто безкоштовно рятують наших бійців на передовій, беручи відпустки, або звільняючись з роботи. Ці люди віддають себе повністю, втрачають здоров‘я, та частинку душі з кожним пораненим, тому важливо допомогти їм, адже вони кожного разу дають ляпаса тій старій з косою, яка йде за нашими побратимами та посестрами! ♾️Ціль збору : 2 522 220 грн. 🫙Банка: send.monobank.ua/jar/2vVFjGTff2 💳Картка банки: 5375411202612946 PayPal: [email protected] Так, я не дуже медійна особа, і сам з цим збором не впораюсь, але ви мені можете допомогти максимальним розповсюдженням! Сподіваюсь, що медійні люди підтягнуться до цього збору, та допоможуть його закрити, адже це критично важливо. Амінь. 🫡